9. 10. 12

Stekleničke ekvilibrium samo 15€

Ekvilibrium stekleničke so iz popolnoma naravnih sestavin, ki reagirajo s svetlobo in toploto okolja. Nekatere stekleničke tako skozi čas spremenijo barvo, kar pa ne vpliva na njihovo energijsko vrednost. Le na pogled niso več tako sijoče. Včasih je zbledela barva tista, ki nas celo bolj pritegne kot originalna. Tako so nekatere stekleničke malce zbledele ali celo potemnele. Naključij ni. Ker njihova esetetska vrednost ni več tako izrazita, so na voljo po posebni znižani ceni 15 €. Redna cena je 31€.

Lahko jih naročite preko maila manca@zdravljenje-duse.si ali jih pridete iskat v trgovino na Brilejevo 2 v Ljubljani.

Ko pogledamo globoko vase in vidimo svojo senco, najdemo jasnost duhovnega aspekta nas samih. Postanemo odprti za transformacijo, ki prihaja, ko odkrijemo svoje poslanstvo na tem svetu. V Jungovskem smislu je senca tisto, kar se nahaja v našem nezavednem. To velikokrat projiciramo v zunanji svet in tako vidimo demone in vse slabo v drugih ter svetu v katerem živimo. Priznati, da je to le projekcija naše notranje sence, je najtežje. B15 pomaga blažiti intenzivnost popadkov ob porodu in pomaga, da je izkušnja poroda za porodnico čimbolj zavestna in prijetna. 

Energija te stekleničke je kot prvi poganjki spomladi, ki prinesejo novo življenje in polnost v svet. Ko začnemo sprejemati sebe, skrbeti za sebe, se energija ljubezni (roza) izliva skozi srce (zelena) ter nam omogoča, da na novo uravnovesimo dajanje in sprejemanje, s tem pa pričnemo ljubiti na nov način. Gre za ponovno rojstvo notranjega otroka in s tem nov začetek za ljubezen. Pomaga da izpustimo katerokoli obliko nečimrnosti, ter ponosa, da se lahko pomaknemo naprej - v srcu sprostimo prostor za sprejamnje sebe in drugih ter dajanje ljubezni na brezpogojen način.

V budizmu poznajo meditacijo ljubeče prijaznosti, ki uči, da je potrebno biti prijazen do vsega in vseh brez diskriminacije. To pomaga očistiti notranje energetsko polje. B35 je izraz uporabe topline in skrbi (roza) v kontekstu zdravljenja in transformacije (vijolična). Gre za globok nivo transformacije skozi ljubeče sprejmanje sebe in drugih. brezpogojna ljubezen skozi pomoč drugim se prične z majhnimi prijaznostmi.. B35 pomaga tudi pri lajšanju bolečin, ki jim ne poznamo vzroka.

B36 Dobrodelnost - ODDANA
Zaupanje, upanje in dobrodelnost so tri vrline, ki prinašajo zavedanje nečesa višjega. Dobrodelnost je izraz naše skrbi skozi dajanje, delovanje ali pomoč tistemu v kar verjamemo in se sklada z našimi notranjimi vrednotami. B36 nakazuje, da se duhovnost, zdravljenje in transformacija odvijajo v našem zavednem skozi brezpogojno sprejemanje in sočutje do sebe. S tem se te energije lahko razlivajo navzven v sočutju do drugih, sprejmanju in dobrodelnosti. B36 pomaga pri kakršnemkoli zdravljenju in delu z notranjim otrokom. Ko sprejmemo tudi najgloblje dele sebe, se prične zdravljenje in transformacija.

Negovanje in umirejna komunikacija, ki prinaša korist za nas in za druge. ko se angel varuh spusti na Zemljo prinese mir, ki presega naše razumevanje. Kot bi angelski del nas samih našel način, da integrira preostali del našega bitja ter to prizemljil v fizično realnost. Notranji mir (modra) je nujen pogoj za našo transformacijo (vijolična). Pomaga spodbuditi intuicijo, odpre nas nepričakovanemu, pomaga odpreti tretje oko ter razviti duhovne čute.

B64 Djwal Khul - ODDANA
Mojster iskalcev, ki živi visoko v Himalaji in je Alice Bailey narekoval številne knjige. Energije stekleničke pomaga pri iskanju resnice zaradi resnice same. Pomaga nam, da dobimo jasnost uma, ki nam omogoči, da resnico pošičemo v sebi in skozi sebe. resnica namreč prihaja iz naše notranje čistosti skozi prostor srca. Ko se nam razkrije resnica, lahko izpustimo preteklo tesnobo in strahove, pomaga izpustiti zmedenost glede čustev in razočaranja.

Odseva zmožnost, potencial, da izrazimo brezpogojno ljubezen in sočutje. V življenju igramo vloge in se zapletamo v drame, v situacijah, ki niso v skladu s tem, ar v resnici smo. Pomaga nas popeljati v otroštvo, če smo imeli težave s starši, ko ignoriramo svoje dolžnosti in se težko predamo partnerstvu ter razmerjem. Odnosi so tako le površinski, saj nikogar v resnici ne spustimo blizu. Energije B66 pomagajo, da naredimo most med zunanjo masko in notranjim pravim jazom na ljubeč in sočuten način, ki prinese globoko transformacijo.

B69 Doneči zvon - ODDANA
Biti v trenutku, vložiti ljubezen tudi v drobne, majhne, vsakdanje stvari. B69 je kot kristalna skleda, ki proizvaja zvok in le-ta ujame resonanco z ostalimi stvarmi okoli nje. Z zavestnim namenom in ljubeznijo tudi mi proizvajamo resonanco. Gre za integracijo razumevanja trpljenja in brezpogojne ljubezni. Spomni nas, da je ljubezen na voljo vedno, ko jo potrebujemo. To pomakne naš fokus na tisto, kar prihaja in od idealov se pomaknemo k praktičnemu izrazu.

Luč na koncu predora postane svetlejša. Nadangel Haniel ima za nas sporočilo: smo ali del problema ali del rešitve. Odločitev je naša. Kako bomo svojo individualno voljo uskladili z voljo našega višjega jaza? B103 spodbudi našo zmožnost komunikacije globoko iz naše notranjosti skozi kvaliteto notranjega miru. S tem nam pomaga, da najdemo svoj namen in poslanstvo. Nadangel Haniel je povezan s planetom Venero in lepoto, ki jo le-ta predstavlja.