18. 2. 13

Globinski trening osebne motivacije

Ko postanemo zavestni, da smo kreatorji svojega življenja, takrat imamo moč, da vstopimo v svoj polni potencial, se naučimo lekcij, ki smo si jih sami zadali in prepoznamo povezanost vsega in vseh, ki so nas do teh lekcij privedli. Lahko se veselimo svojih zmagovitih trenutkov in dopustimo, da se odpremo lastni duši. Takrat vidimo, da ima vse svoj namen in na svoji poti skozi življenje najdemo smisel in v njem veselje. V konkretnem življenju to pomeni, da:
  • spremenite napetosti in trenja v odnosih v ljubeče sprejemanje sebe in drugih,
  • obvladujte stres na delovnem mestu in na splošno v življenju,
  • osredotočite se na tisto, kar želite početi v življenju in postanete v tem najboljši,
  • preglejte in odstranite omejujoče vzorce ter izstopite iz kroga vedno istih misli ter neprijetnih čustev.

Se želite izpopolniti v zgornjih točkah? Ste pripravljeni narediti vse, da naredite takšno transformacijo? Potem je Life coaching pravi za vas!

V tem procesu globinskih sprememb kot vaša mentorica uporabljam vsa možna orodja in sredstva, da vam pomagam ustvariti prihodnost, ki si jo želite. Pomagam najti in aktivirati vse potrebne vire in potenciale, da vaša svetla prihodnost postane resničnost že zdaj.

Osebni globinski trening vas nauči tehnik za samoopazovanje, vzpostavite stik s svojim notranjim glasom ter notranjim mirom. Ko se naslednjič odzivate na zunanje situacije, se znate odzvati iz tega prostora notranjega miru.

Ko vam prisluhnem in vas opazujem, svoj pristop prilagajam vašim potrebam ter z uporabo intuitivnih ter profesionalnih tehnik sprožim miselne procese, ki pomagajo k hitrejšemu in učinkovitejšemu odkrivanju notranjih potencialov ter samomotivacije. Spodbujam vas k razmišljanju, samorefleksiji, iskanju notranjih odgovorov ter virov ter še neodkritih možnosti in strategij.

Na ta način se sproži proces osebnega samospoznavanja, aktivacije lastnega notranjega znanja ter kreativnih energij, ki vam pomagajo izboljšati odnos do sebe ter drugih na vseh področjih življenja.

To je svetovanje, je mentorstvo in je terapija, vendar ne predlagam rešitve vaših problemov, ampak vas vodim skozi proces razmišljanja, na način, da ozavestite pretekle izkušnje in odkrijete svoje notranje vire za rešitev zunanjih izzivov.

Skozi proces odkrivanja in razvoja osebne notranje motivacije pričnete razmišljati na drugačen način, vzpostavite stik s svojimi občutki, ozavestite notranje ovire ter čustvene in mentalne vzorce, ki vam preprečujejo vstopiti v vaš najvišji potencial.

Intenzivni globinski trening obsega 10 individualnih srečanj. Vsak nadaljni teden predstavlja kvantni skok v osebnem razvoju in vas dvigne na nov nivo. Prvi uvodni obisk je predstavitveni, vedno oseben, traja eno uro, skupaj postavimo cilje procesa ter strategijo za njihovo realizacijo.

Za brezplačni predstavitveni razgovor pokličite na 040 888 978 ali pišite na info@manca.si