22. 04. 13

Angeli so konkretna energija!


Danes je prisotnost angelov že skoraj nekaj običajnega in večina ljudi je naklonjena ideji, da nas obdajajo nevidni duhovni pomočniki. V zadnjih letih so se tudi angelska sporočila spremenila in usmerila stran od tega, da se v vsakdanjem življenju zanašamo na njihovo pomoč k temu, da nas angeli spodbujajo naj sami prevzamemo odgovornost za svoje življenje.

Angeli ti pokažejo pot, vendar moraš nanjo stopiti in zakorakati sam. Opolnomočenje (empowerment) je glavni cilj h kateremu angeli danes vodijo človeštvo. Kot majhni otroci na začetku potrebujejo pomoč, da shodijo, tako smo tudi mi vsi nekaj časa potrebovali angelske roke, da smo naredili prve negotove korake. Toda danes je čas, ko moramo hoditi sami. Angeli so še vedno tu, da nas ujamejo, če bi bil padec prehud, vendar nas istočasno spodbujajo, da se naučimo pobrati sami in na ta način pridobimo dragocene izkušnje.

Angelska hierarhija se izraža skozi različne jakosti vibracij in energije, ki jo oddajajo posamezni angeli in nadangeli, zato ne moremo govoriti, da je nek angel boljši od drugega, ampak lahko prikličemo tisto angelsko energijo, ki jo v danem trenutku najbolj potrebujemo. Angeli živijo v dimenziji, kjer prostor in čas ne obstajata, zato so ti vedno na voljo, da jih pokličeš in jim poveš, kje potrebuješ pomoč.

Za pravo frekvenco oz. vibracijo moraš najprej sprejeti prisotonost sebe kot svetlobnega bitja. Nauči se sebe videti na nov način, kot čudovito bitje svetlobe – to je morda zate nov koncept, toda to si ti v resnici, to smo vsi v resnici. Bitja svetlobe, ki se pretvarjamo, da smo ljudje, da bi dobili izkušnjo v tem svetu dvojnosti. Angeli nam pomagajo, da se tega spomnimo in nas pri tem vodijo.

Angelsko svetovanje je eden od načinov, kako angeli komunicirajo s teboj, dokler ne razviješ dovolj zaupanja v njihovo vodstvo skozi svoj lasten kanal. Angeli s teboj komunicirajo na veliko načinov - odvisno od tega kaj ti največ pomeni in čemu namenjaš pozornost. Komunikacija lahko poteka preko knjig, številk, glasbe, barv ali preko sporočil, ki ti jih prinašajo drugi ljudje, ki so jih angeli navdihnili, da ob pravem trenutku izrečejo prave besede.

Angeli ne potrebujejo obredov, da bi slišali naše želje in prošnje. Obrede potrebujemo ljudje, da se umirimo in lažje slišimo sami sebe ter naše notranje vodstvo. Ker so angelske energije zelo subtilne in nežne pa je pomembno, da ima prostor v katerega jih želimo poklicati temu ustrezno lahkotno vibracijo. Pa naj bo to fizični prostor, soba ali naš notranji prostor, naše srce. Tak prostor se nahaja v svetovalnici in trgovini Zdravljenje duše. Vabim te na srečanje s tvojimi angeli in duhovnim vodstvom.

Z angeli sodelujem že več kot 10 let in v tem času sem pomagala že veliko iskalcem, da so našli svojo pot ven iz težav. Angeli niso samo "metuljčki in rožice", so tudi energija, ki te "konkretno porine", da storiš, kar je potrebno. Mene nenehno porivajo iz moje cone udobja, da skozi svoje izkušnje razumem strahove, žalost, nemoč, brezvoljnost in občutek, da si v slepi ulici; le tako lahko resnično razumem tebe in tvoje potrebe in ti pomagam ven iz njih.


Za individualno angelsko svetovanje oz. riding me lahko kontaktirate preko spletne strani manca.si. Cena osebnega individualnega angelskega ridniga je 55€.