4. 06. 15

Angelska akcija

"A ti si knjigo že dejansko izdala?!"

Je bil vzklik prijatelja, ko sem mu povedala, da so Angelski svetilniki že tukaj.


Ne bodimo skromni in si dovolimo spoznati, da nikoli nismo sami. da so ob nas čudovita svetlobna bitja, ki podpirajo nas, mene in TEBE, da vstopimo v lastno božanskost in zavedanje, da smo tudi mi svetlobna bitja, ki imamo človeško izkušnjo. Ne obratno.

Preden se tudi sama odpravim na dopust, sem za vas pripravila nekaj angelsko in ženstveno obarvanih dogodkov. Ne čakajte, da bo prišel pravi čas. Ta je že tukaj in na vas je, da izberete SEBE in si dovolite priklop na višje vibracije. Moja naloga pa je, da vam pomagam, da te vibracije tudi prizemljite in jih pričnete upravljati v vsakdanjem življenju.

Kako pomembno je to, sem ugotovila, ko sem v mesecu aprilu po dooolgem času srečala sošolca iz gimnazije. Ko me je vprašal, kaj počnem, sem mu rekla, da izdajam knjigo Angelski svetilniki (bilo je to ravno preden sem šla k tiskarju po prvo izdajo) in sošolec me vpraša: "Koliko pa imaš že napisanega?" In jaz odgovorim, da imam čez en teden že uradno predstavitev knjige. Pa mi odgovori: "Aja ti si knjigo že dejansko izdala!!! Veš, ko srečam koga, ki pravi, da izdaja knjigo in ga vprašam koliko ima že napisanega, mi v glavnem odgovorijo, da imajo 10 ali pa 20 strani." V tistem sem se zavedla, da v nasprotju z večino ljudi, ki v glavnem govorijo o tem, kaj bodo naredili, jaz to dejansko naredim. Ali kot mi je rekel moj astrolog: Ti si žena od akcije!

V čem je moja skrivnost? Bilo bi prelahko, če vam jo zaupam takole. Zagotovo pa jo bom delila na dogodkih v mesecu juniju. Spodaj si oglejte VIDEO POROČILO iz aprilske predstavitve knjige Angelski svetilniki, da boste lahko IZKUSILI in ZAČUTILI angele pa vas vabim, da se srečamo v živo.


Angelski večer s harfami v Mariboru 12.6.2015

Angeli in zvoki harfe - morda kliše, toda vibracija zvoka je močno povezana z angelskimi vibracijami. Dogodek je brezplačen in namenjen tudi vsem tistim iz štajerskega konca, ki se vedno opravičujete, da vam je Ljubljana daleč ;) Več o dogodku in prijava pa na povezavi http://bit.ly/1eQMLh0
 

Energetski detox z angeli in aktivacija svetlobnega telesa za odpiranje obilju Življenja 19.6.2015

Poznavanje in zaznavanje energije posameznih nivojev omogoča, da se zavedamo, kaj in kje so vzroki naših neravnovesij. Upravljanju z lastno energijo pravimo Energetska higiena in je temelj zdravja na vseh nivojih. Zdravje pa je naše največje bogastvo kajne? Več na http://manca.si/energetska-higiena/