19. 07. 11

Prizemljevanje svetlobe

Vsak dan, ko hodite skozi življenje, izkušate svetlobo. To vam pravimo, ker ni mogoče biti zavesten brez idej, ki so delci svetlobe. Zaradi lažje razlage, bomo ideje postavili nad vašo glavo, čeprav ne spadajo tja, ker so povsod naenkrat. Recimo, da obstaja univezalno nezavedno, katerega del smo vsi. Velikokrat se izgubite in odklopite od tega skupnega nezavednega. Zakaj? Ker se vas večina ne počuti dobro, ko se skozi vaše misli sprehajajo čudne ideje. Zato morate najprej razumeti, da so vaši možgani kot radijska postaja, ki nenehno lovi signale/misli drugih ljudi. Ne gre zato, da bi preprečili tem negativnim mislim, da pridejo v vaš um, ker je to svojevrstna zanka. Namenoma blokirate negativne misli in skušate misliti samo pozitivne misli, vandar s tem ustvarjate svojevrsten vakum, ki povzroči, da nakopičeno negativnost izkusite naenkrat, da bi ohranili potrebno ravnovesje v svetu dualnosti. Vendar sedaj stopate ven iz dualnosti. Izstopate iz črno-belega svetadualnosti v svet trojnosti, kjer se vzpostavlja nova povezava. Vedno ste dojemali na eni strani premice črno in na drugi belo, sedaj se pojavi še tretja točka, ki predstavlja višji jaz in s tem novo perspektivo. Pomaga vam, da ne vidite vsega samo belo ali črno, ki predstavljata le najbolj skrajni konec premice. Novi vidik predstavlja točko, kjer se razlike zlijejo skupaj; resnica je nekje na sredini in ne v skrajnostih, kakor ste mislili do sedaj.

Situacija je po novem drugačna. Celo v polju trojnosti izkušate povezave in občutite čustva ter misli drugih ljudi, vendar vam novo zavedanje omogoča, da gredo mimo vašega uma brez vaše navezanosti nanje. Niso negativne misli tiste, ki vas izčrpavajo, ampak vaša navezanost nanje. Sezite le po mislih, ki vas bogatijo, vam koristijo in jih prizemljite. To počnete že od začetka vašega obstoja na Zemlji, vendar ste do sedaj čakali, da se zgodijo sedanji premiki. Ulovite idejo, jo preizkusite in če vam odgovarja, začnete razmišljati, da bi iz nje nekaj naredili. Nadgradi vas in vam pomaga dvigniti vibracijo in čez nekaj časa pomislite, da bi jo delili še s kom. Napišete knjigo o vaši izkušnji, pričnete učiti druge o novih izkušnjah in celotna vibracija se prične dvigati. In kar se dogaja sedaj, je ravno tovrstna prizemljitev delcev svetlobe, ki jih izkušate.

Večina ljudi prizemlji idejo, nato se trudijo in borijo, da bi postala njihova in če jim jo uspe prilagoditi, jo bodo zapisali in s tem prizemljili. Prosimo vas, da začnete hitreje prizemljevati. Prenehajte čakati in naredite to takoj. Najdite način, da ideje zapišete. »Joj, ne morem zapisati nečesa, kar je bilo že stokrat napisano!« vas pomisli večina. To smo že neštetokrat slišali. Povemo vam, da imate sporočilo od Doma, ki ga ni prejel nihče drug. To je razlog, da ste tukaj. Ne glede na to ali idejo predate skozi sliko, knjigo, glasbo, nasmeh ali prijazno besedo, ki jo namenite neznancu, vse je lahko sprožilec za nekoga, zato prizemljite svetlobo zdaj! Najdite način – pa naj bo to nekaj kar slišite, misel, ideja, glasba, karkoli – nekako to zasidrajte v svoje življenje. Največkrat vas prosimo, da zapišite ali izrazite s svojimi besedami. Ali je pisanje način za prizemljitev energije? DA, ker je bila iz etra prinešena do vas, da ravno vi izrazite ta del Doma. To je delo, ki ste ga do sedaj odlašali, ker ste želeli vse najprej izpopolniti. Svetloba prihaja sedaj tako hitro, da je je potrebno čimveč prizemljiti kakor hitro se da, tako da pustite, da teče skozi vas.

Ne čakajte na celotno sliko, ampak predajte sporočilo, ko ga začutite. Naš kanal včasih reče: »Dobivam informacije o katerih ne vem drugega kot to, da jih moram predati«. Enako delajte tudi vi z vsem, kar v vas prebuja strast. Energijo sidrajte v manjših, toda pogostih intervalih. Prizemljite ideje na način, da postanejo del trodimenzionalne resničnosti in vseh pet dimenzij se bo pričelo hitro prilagajati. Najdite praktično uporabnost v vsem kar počnete, izkušate in sidrate. Ni nujno, da karkoli zgradite iz tega. Prizemljevali boste namreč tako veliko svetlobnih delcev, da boste imeli veliko izbiro glede tega, kaj boste dejansko uporabili vi in kaj drugi.

V teh negotovih časih prizemljite vsak delec svetlobe, ki ga lahko. Takoj najdite način, da ga uporabite ali samo prizemljite in opazujte, kako spreminjate svet okoli vas.

Espavo,
The Group

Besedilo je prevod dela kanaliziranja, ki ga mesečno opravi Steve Rother, ustanovitelj neprofitne organizacije Lightworker.com. Orignialno kanalizirano sporočilo: Beacons of Light in slovenski prevodi preteklih Svetlinikov luči.