13. 12. 16

Decemberski kozmični portali in angelske energije


http://www.123contactform.com/form-1571941/Energetska-Higiena

Na 12.12. se je energetsko odprl evolucijski portal mojstrstva, ki harmonizira vseh 12 nivojev (svetlobne) DNK. Ko se prebudi zavedanje lastnega svetlobnega telesa, se prebudiš v zavest tvoje notranje resnice in se razviješ v božanskega človeka, ki se polno zaveda svojega svetlobnega porekla.

V letošnjem letu se v tem procesu ustvarja energetska matrica, ki omogoča preseganje dualnosti in s tem lažja kreacija v zavesti Enosti.

Naša fizična telesa se nenehno prilagajajo močnim vibracijam in energetskim kodam, ki se stekajo na Zemljo iz Galaktičnega središča. Vsak takšen portal povzroči novo nadgradnjo svetlobnega telesa, kar pomeni tudi prilagoditev na fizični ravni. Vibracije se vtisnejo direktno v strukturo naših fizičnih teles. Stari čustveni in mentalni programi enostavno ne morejo več delovati in morajo oditi. Zato toliko spuščanja in čiščenja. Ko počistiš svoje vzorce tega življenja, začneš čistiti vzorce matere, nato vzorce očeta, prednikov. Potem so tukaj še tvoja prejšnja življenja, kulturni vzorci in še marsikaj.

Gre za evolucijo zavesti, ki se v tem času odvija ob močni podpori energij Nadangela Gabriel. Ime Gabriel pomeni »Bog je moja moč«, kar pomeni, da se pričneš zavedati moči, ki jo imaš kot kreator-ka svojega življenja. Gabriel usmerja kozmične sile, da postanejo konkretna materija, tako da ni čudno, da je ravno ta nadangel oznanil Marijino brezmadežno spočetje. Ta Marijin praznik smo praznovali 8.12.

Več o energijah Nadangel Gabriel s kratko meditacijo pa v spodnjem videu.
(Spletne strani zdravljenje-duse.si ni več, prav tako ne Trgovine na Brilejevi 2. Obiščete lahko spletno mesto www.lekarnazaduso.si)  

Ta teden 14.12. nas čaka polna luna v dvojčkih, ki predstavljata ravnovesje v dvojnosti. Ravnovesje moške in ženske energije na kreativen, nov način. To luno je dobro izkoristiti za naslednji svetlobni portal 21-12, ko se odprejo Zvezdna vrata ter si zemeljski in angelski svet podata roke. Energije duhovnega sveta plemenitijo in podprejo Zemljo ter vse na njej. Ta čas je odlična priložnost, da spustite vse, česar ne potrebujete več v naslednjem letu, zaključite svojo osebno letno bilanco ter se tako odprete novemu ciklu v letu, ki prihaja.

To je tudi najkrajši dan v letu, od tega dne dalje svetloba ponovno premaguje temo. To je keltski praznik Yule, ko Boginja Mati rodi Sončnega Kralja. Ni naključna povezava s krščanskim Božičem, ko praznujemo rojstvo Jezusa, ki je bil napovedan kot kralj. V tem času je noč najdaljša, sonce pa v svoji najnižji točki na nebu. Po tem dnevu, se začne sončeva pot navzgor. Svetloba razsvetli temo. Energetsko pa se Zemlja na široko odpre in poveže z galaktičnim središčem, da sprejme močne kode za naslednji korak v evoluciji Gaie in vsega ter vseh znotraj njene zavesti. Tudi ljudi.

Informacije in speče kode v svetlobnih zapisih se nenehno spreminjajo, prilagajajo, obnavljajo ter transformirajo. Zato toliko notranje zmede, nejasnih misli in raztresenosti. 

Da ne govorim o čustvenih nihanjih. Angeli so tukaj, da nam vse to pomagajo spraviti v red. Skupina, znotraj katere se ustvari močno energijsko polje, je idealen način, da se vse te prilagoditve zgodijo hitreje in učinkoviteje.

Meditativna delavnica z aktivacijo angelske DNK in kozmičnim razstrupljanjem na celični ravni je zato več kot dobrodošla, da ti pomaga narediti nov svetlobno-kvantni preskok v višje vibracije. Meditacije vedno kanaliziram in so usklajene z energijo skupine, ki je prisotna, zato je težko napovedati, kaj točno se bo dogajalo. Zagotovo bo intenzivno, integracija bo trajala še nekaj časa, učinke pa boš čutil-a še dolgo.