21. 12. 16

Kozmični premiki ob zimskem solsticiju



Danes je najdaljša noč na severni polobli, ki prinese nov cikel, saj se svetloba od danes naprej spet veča. Dejansko smo v tem tednu priča energijam, ki se odpirajo in prihajajo na Zemljo. V ponedeljek se je Merkur obrnil retrogradno, danes je solsticij in hkrati se iz ognjenega strelca premaknemo v zemeljskega kozoroga. Če se boste počutili kot, da vas je vase potegnil tornado... samo dihajte...kar dejansko ste v energetskem tornadu. Predvsem znotraj vas se lahko dogajajo pregledovanja in bilance za nazaj, zato je pomembno, da se temu prepustite in skušate ozavestiti čim več stvari, ki vas podpirajo in tudi tiste, ki vam ne služijo več.
 
Svetloba, ki prav v tem času prihaja iz galaktičnega središča je namreč idealna za čiščenje starih, zastalih energij. In bolj kot to počnete zavestno, lažje vam gre. Kako ste prejšnji mesec doživeli energije portala 11-11? Predvsem pa kaj se vam je dogajalo od takrat dalje? Ste opazili spremembe ali ste na avtopilotu iz dneva v dan in dopuščate, da vas zunanje situacije in nizke vibracije vsakodnevnih dram premetavajo kot barko na morju?
Kaj se smatra kot energije z nizkimi vibracijami? Strahovi, nepredelane travme, bolečine, stara prepričanja, obsojanje - sebe in drugih, zataknjena potlačena čustva in vse tisto, kar nakazuje na  pomanjkanje ljubezni do sebe. Energije solsticija lahko v to temno noč duše prinesejo novo luč. Predvsem pa pomagajo nadgraditi svetlobne nivoje, ki so zapisani kot svetlobni DNK in vsebujejo ogromne količine informacij. Če se ne boste udeležili nobene vodene meditacije, lahko sami izkoristite energije nocojšnjega solsticija s pomočjo spodnje meditacije.
MEDITACIJA
Prižgi svečo z namenom, da povabiš v svoje energijsko polje SVETLOBO, ki predstavlja veselje, vibracijo tvoje duše, sočutje, mir in ljubezen. Naredi nekaj zavestnih vdihov in izdihov in opazuj, kako dih vstopa in izstopa iz tvojega telesa. Nato se poveži s središčem Zemlje, z zavestjo Gaie in potegni žarek svetlobe iz njenega kristalinskega središča v svojo medenico. Naj se ta zemeljska svetloba razlije po medenici. Nato jo usmeri navzgor po hrbtenici v srčno središče. Naj napolni tvoje srce energija Gaie. Začuti hvaležnost, ker ti omogoča, da lahko živiš na tem čudovitem planetu. Nato zemeljsko energijo dvigni skozi vrat v glavo in skozi kronsko čakro, ter višje čakre v središče galaksije, kjer se nahaja sonce neskončne svetlobe. Nato iz tega Izvora potegni žarek navzdol do svoje glave, skozi glavo in vrat do srca. Naj presvetli tvoje srčno središče. Nato se ta svetloba spusti navzdol do medenice, jo napolni in steče skozi korensko čakro, skozi obe zemeljski čakri navzdol v središče Zemlje.
Zatem se osredotoči na svoje srce in aktiviraj svojo višjo srčno čakro, tako da glasno rečeš: »V tem trenutku se aktivira moje višje srčno središče«. Daj namen, da se tvoje srce poveže v kristalinsko energetsko mrežo vseh tistih, ki imajo že aktivirano višje srčno središče in naj se tvoja srčna energija spoji in priklopi v to mrežo. Uživaj in ne pozabi z vsakim vdihom spustiti svetlobo v svoje celice ;)
Naj bo to vaša meditacija v teh dneh. Lahko večkrat. Spodaj v komentarjih lahko tudi delite svoje izkušnje.



Ni komentarjev:

Objavite komentar