30. 09. 12

Integracija duše

Nismo ljudje, ki imajo spiritualno izkušnjo, ampak smo Bitja Svetlobe, ki imajo izkušnjo biti Človek. Začnimo tako misliti, čutiti in delovati v vsakem trenutku. Naša preteklost ne podpira več tega novega načina delovanja, zato jo je potrebno pustiti tam kjer je – v preteklosti. Danes je nov dan, z novimi potenciali in priložnostmi. Da bi v kozarec lahko natočili svežo vodo, je potrebno najprej stran izliti staro, postano vodo. Pomembno je, da naredimo prehod iz starega načina razmišljanja, ki izhaja iz tisočletij zatiranja in kolektivnega nezavednega, pogojenih družbeno-kulturnih vzorcev, v nov način, ki ni več način razmišljanja, ampak oblika delovanja. Le-ta prihaja iz duše, ki se izraža iz notranjosti navzven. Fizično telo postane tempelj naše duše in je zato zanj potrebno na ta način tudi skrbeti.

Kakšen je naš sveti prostor? Kako svoji duši izkazujemo spoštovanje in dobrodošlico? Je telo zamazano s strupi – fizičnimi, mentalnimi in čustvenimi, ali je primerno, da ga duša prevzame s svojo energijo. Ali je angelski aspekt nas samih dovolj močan motiv, da poskrbimo za higieno svojega energetskega polja in vanj integriramo angelske energije? Tako kot je pomembno, da vnašamo v fizično telo čisto hrano, je pomembno, da v čustveno telo vnašamo prijetna čustva in da mentalno telo napolnjujemo z energijo navdihujočih misli. Ali se zavedamo kakšne energije vstopajo v nas in kakšne energije oddajamo v okolico? Kako si uredimo okolico, da nas pri tem podpira; je naš dom primeren, da postane tempelj za nas kot bitje svetlobe? Ali naš dom podpira naše energije?

Kaj nas čaka, ko pustimo, da se božanski aspekt integrira v naš jaz? Odkrijemo novo strast v življenju, dvomi , nejasnost in zmeda se raztopijo v brezpogojni božanski ljubezni. Iz naučenega življenja, v katerem se moramo truditi in trpeti, da pridemo do ciljev, se premaknemo v polje potencialov, kjer kreiramo svojo realnost v vsakem trenutku. Pričnemo izražati svojo pravo naravo in postanemo zavestni energij, ki jih želimo v svojem življenju. Vse, kar obstaja na drugih dimenzijah, postane naša osredotočenost, ki jo lahko razširimo kolikor želimo. Angeli, duhovni vodniki in vnebovzeti mojstri postanejo aspekt nas samih, ki ga lahko integriramo v svoje življenje. Postanemo izbirčni glede tega, kaj bo del naše realnosti in zavedanja ter česa ne želimo.

Bistvo sedanjih energij je, da Zakon privlačnosti deluje instantno, kar pomeni, da je potrebno biti zavesten tega, kaj ustvarjamo. S svojimi mislimi, čustvi, delovanjem. Kakšno energijo spuščamo v svoje življenje in kaj oddajamo. Kreativnost ni nekaj, za kar se je potrebno truditi, kreativnost je izražanje lastne duše, je zavest v delovanju. Kreativnost postane naša lastna kreacija.

To je lahkotna energija, ki prihaja iz našega notranjega centra radosti in veselja. V trebuhu začutmo prijetno ščegetanje, notranje veselje, ki se želi izraziti. Ta notranji izraz je sproščen in vesel in se tako tudi izraža. Vodi nas, da skozi življenje stopamo z lahkotnimi koraki. Smeh, radost in sočutje so naravni izraz naše duše.

Življenje je igrišče za izražanje naše krativnosti, naše izražanje strasti do življenja. Možnosti so neomejene. Kar si zamislimo in skreiramo iz prostora naše notranje moči v sončnem pletežu, postane naša realnost. Smo suvereni kreatorji Življenja. To je naša božanska dediščina in čas je, da si jo v celoti priznamo ter jo živimo.Vodena meditacija: