13. 09. 12

Še pred koncem o 2012

Vstopili smo v zadnje četrtletje letošnjega leta in zdi se, da je bilo o 2012 že vse napisano in povedano. Nekateri sejejo strah o koncu sveta, drugi napovedujejo prihod vesoljskih ladij, tretji obljubljajo, da bomo vsi vnebovzeti in Zemlje enostavno ne bo več. Komu verjeti in kaj naj si o vsem tem sploh še mislimo? Tudi sama sem v iskanju prave informacije, ki jo bom lahko začutila, da vibrira z mojim sistemom verovanj, prepričanj in čutenj. Najprijetnejšo vibracijo sem začutila ob kanaliziranju Darly Anke, ki jo je podal Bashar. V nadaljevanju je prevod sporočila.

Obstaja več interpretacij in idej povezanih s prehodom, ki ga imenujete 2012. V decembru tega leta se bo zgodil premik kolektivne zavesti, saj bo le ta dosegla kritično maso. Od decembra 2012 dalje bo na Zemlji rahlo več pozitivnega momenta kot negativnega. Do sedaj je namreč rahlo bolj prevladoval negativni pol. Po tem premiku bo še vedno od vas odvisno, kaj boste s tem naredili in kako boste to uporabili. 2012 preporosto pomeni, da bo na voljo več poztivne kot negativne energije. Kolektivna zavest, vam bo omogočila, da greste globlje na lažji in manj naporen način.

Tisočletja dolgo je bil planet Zemlja v odnosu do ostalih civilizacij v galaksiji v karanteni, nekakšna politika v smislu: roke stran od Zemlje. To pomni, da ni bilo dovoljeno vmešavanje v razvoj človeštva. Po 2012 te karantene ne bo več. To ne pomeni, da bodo vesoljske ladje pričele množično pristajati že naslednji dan. Lahko bi, ampak še vedno bo to odvisno od vas in tega kakšno relanost si ustvarjete.

Izkušnja prehoda v tej vibraciji je odvisna od vas. Obstaja neskončno število vzporednih realnosti, ki se vse odvijajo istočasno. Ne spreminja se svet v katerem živite, ampak vi spremenite vašo frekvenco na kateri želite svet doživljati in tako izkusite svet, ki na takšni frekvenci že obstaja. Lahko izgleda, da se je vse okoli vas spremenilo, ampak v resnici ste se spremenili vi sami ter se na ta način prestavili v drugo realnost, vzporedni svet, ki že obstaja. Tam obstajajo različice ljudi, ki odgovarjajo tisti frekvenci. Tisti, ki ne vibrirajo na enaki frekvenci, se v tej novi realnosti enostavno en bodo več pojavili. Preprosto bodo izginili s sveta. Na tak ali drugačen način.

Trenutno ste še vedno del kolektivnega dogovra, ki omogoča, da izkusite tudi vibracije ljudi, ki se od vas zelo razlikujejo in imajo popolnoma drugačen sistem prepričanj ter razmišljanja kot vi sami. So celo nekompatibilni z vašimi vibracijami. Sčasoma to ne bo več mogoče. Takšni ljudje bodo iz vašega življenja preprosto izginili, saj bodo ostali v realnosti in vibraciji, ki bo njim primerna. Vi se boste lahko le vprašali: le kaj se je zgodilo s tem in tem? Obstajali bodo na drugi različici Zemlje in imeli izkušnjo, ki bo v skaldu z njihovim prepričanjem o tem, kaj naj bi se zgodilo v tem velikem prehodu.

Ko opazujete spreminjanje na planetu, si zapomnite, da so vse prerokbe prerokovanje na podlagi energij tistega časa. So predvidevanja narejena na podlagi energij v točno tistem trenutku. Namreč ne obstaja napoved prihodnosti. Napoved prihodnosti je zaznavanje energij, ki obstajajo v tistem trenutku, ko je napoved narejena. Če se energija spremeni, postane napoved brezpredmetna. Če se energija ne spremeni, se napoved uresniči. Kaj se bo zgodilo, je odvisno od vas. Velikokrat že to, da slišite napoved spremeni energijo, ker takrat lahko nekaj ukrenete. Oseba, ki napoveduje prihodnost enostavno pravi: poglej, takšna je trenutno energija. Želite ostati tukaj, ali želite kaj spremeniti? Želimo izkusiti prehod na tak ali drugačen način? Odvisno je od vas.

Odprimo karte in poglejmo, kaj želimo. Kako želimo izkusiti transformacijo? Kakšne  odnose želimo drug z drugim, s svetom, z duhovnim delom, z vsem kar je? kako želite izkusiti realnost? Kdo želite biti? Ko si odgovorite na ta vprašanja, so odgovori tisti, ki določajo, kakšna bo vaša izkušnja. In v času transformacije lahko stojite poleg nekoga, ki si izbere transformacijo na drugačen način, skozi strah in grozo pa ne boste izkusili nčesar od tega, kar izkuša oseba poleg vas. Ničesar!

Če torej izberete strah, bo to vaša realnost, ki jo boste izkusili. Če izberete pozitivno naravnanost, boste to tudi izkusili. Izbira je vaša.