4. 06. 14

Avtentične in ženstvene

Skrivnostna ženska sila, ki privlači poglede, samozavest in pristnost, sproščenost in dobro počutje v lastnem telesu - na osebnem ali poslovnem področju. To je umetnost ženske prisotnosti - in vse, kar je potrebno narediti, da utelesimo to notranjo moč ter senzualnost je, da prižgemo ogenj svoje ženstvenosti. Samo za ženske, ki želite postati Ženske!

PREDSTAVITEV PROGRAMA UMETNOST ŽENSKE PRISOTNOSTI 16.6.2014 ob 17h 
v okviru Tedna vseživljenjskega učenja, Studio Eviana, Špruha 19, Trzin


Eventbrite - Avtentične in ženstvene

Poslovno okolje so gradili moški in zato deluje po principih moške energije. Tako se dogaja, da kljub temu, da smo ženske visoko sposobne in zmoremo enakovredno tekmovati z moškimi, nas to utruja, povzorča stres ter izpraznjenost.

S tem se srečujemo, ko skušamo biti hkrati poslovno uspešne, močne in samozavestne, poleg tega pa še čudovite mame in ženstvene partnerice.

1. Na delavnici boš dobila odgovor na vprašanje ali je združitev poslovne in osebne uspešnosti za ženske mogoča ali je to le iluzija.
2. Naučila se boš vstopiti v svoj prostor maternice in žensko energijo, ki je naravno sprejemajoča, povezovalna, prizemljena in umirjena.
3. Naučila se boš, kako se na ženski način lahko izogneš stresu in iztrošenosti.
4. Našla boš notranji mir, ki ti pomaga, da se sprostiš in pustiš, da se stvari odvijejo brez tvoje nenehne kontrole.
5. Poskrbela zase, napolnila svoje baterije in postala avtentična v vsakem trenutku.

Umetnost ženske prisotnosti je program vaj in aktivne meditacije, ki ti pomagajo telesno začutiti svojo naravno, avtentično žensko energijo.

Začne se s 5 srečanji na katerih spoznaš svojo ženstvenost, jo prebudiš in aktiviraš. S tem se tvoje telo napolni z močno, privlačno in magnetično prisotnostjo, ki jo odsevaš in jo drugi začutijo. Razviješ spoštovanje do sebe ter se naučiš SPREJEMATI pozornost.

Na tedenskih srečanjih UMETNOST ŽENSKE PRISOTNOSTI se boš naučila:

  -  negovati svojo žensko ali yin esenco,
  -  upravljati ter generirati svojo žensko energijo,
  -  biti ženska na varen in avtentičen način.
  -  22 energetskih vaj za prebujanje yin esence.

Srečanja potekajo enkrat tedensko in trajajo 2,5 ure. Tedenska srečanja Umetnost ženske prisotnosti so praksa, ki jo nenehno razvijaš in poglabljaš. Dlje kot se skupina sestaja, močnejše energije se ustvarjajo ter ti na ta način pomagajo, da poglabljaš svojo povezanost z lastno yin esenco.

Poudarek je na občutjih V TELESU, na čustvih, ki se dvignejo iz globin, prečistijo ter sprostijo in na podpori skupine, kjer v varnem okolju lahko samozavestno izraziš vse dele sebe, svojo ranljivost, brez obsojanja s strani drugih.

Moč ženske je v prostoru njene maternice, tam smo ženske Doma.
Vabljena, da prideš Domov, k sebi, v svojo notranjo moč in kreativni potencial.

Umetnost ženske prisotnosti je licenčni program Rachael Jayne Groover, avtorice knjige Ženstvene in močne. Rachael se že več kot 10 let ukvarja z ženskami in je svetovno priznana učiteljica, ki uči ženske stopiti v svojo energijo. Manca Razboršek kot nosilka licence za Slovenijo pomagam in učim te umetnosti ženske v Sloveniji.Če tvoja maternica vibrira v želji po ljubeči podpori in sprejemanju ter si želi več samozavesti, mi piši na manca@zdravljenje-duse in se prijavi ali pokliči 040 888 978. Dobrodošla Domov :)

Eventbrite - Avtentične in ženstvene