4. 09. 15

Aura je svetloba in Soma je telo


Te jezik barv nagovarja? Te tvoja angelska narava kliče? Čutiš, da je čas, da se zbudiš iz svojega globokega spanca v lastni fizikalnosti in se prebudiš v lastno svetlobo?

Potem te vabim, da prebereš povzetek razmišljanja Mika Booth-a o viziji in poslanstvu barvnega sistema Aura-Soma. Prisluhni s srcem in prepoznaj, če te duh nagovarja skozi utekočinjeno svetlobo mnogih dimenzij.

Skozi delovanje slepe ženske smo dobili darilo duhovnega sveta, orodje, ki nam pomaga graditi svetlobno telo. Kaj je svetlobno telo? Zakaj naj bi bil duhovni svet zainteresiran za naša svetlobna telesa, saj smo v fizični realnosti? Je za čase, ki prihajajo in je potrebno, da se človeštvo usmeri k lastni angelski naravi. V vsakodnevnem življenju se sicer ukvarjamo s prodajanjem in poslovanjem in zaposlitvijo, ampak bistveno je, da smo dobili orodje, s katerim gradimo svetlobno telo in omogočimo duhovnemu svetu, da poveže našo fizično ter svetlobno naravo. Je neverjetno darilo duhovnega sveta. Vsi smo sami izbrali, da pridemo, vsi smo poklicani in se na klic odzivamo na svoj način.

Ne glede na življenje, ki ga živimo, danes ne bi brali teh vrstic, če se ne bi odzvali klicu, ki je mnogo večji kot je naša individualna narava in je usmerjen k pomoči tistim, ki želijo razviti svoje svetlobno telo.

Slišati je kot mistična in neoprijemljiva naloga, toda vsak med nami je v točno določenem genskem področju in deluje v skladu z določenimi vzorci. V to je posegel duh in prinesel darilo Aura-Soma barvnega sistema. Ne glede na to, kako nezadostni smo, ne glede na napake, ki smo jih zagrešili, smo dovolj dobri, da nas je duh poklical, da opravimo to nalogo za katero smo se strinjali, da jo bomo naredili, saj drugače ne bi bili tukaj. Morda smo se za to nalogo dogovorili že dolgo nazaj in se v točno ta čas vrnili iz hvaležnosti in spoštovanja obljube, da pomagamo v procesu ustvarjanja Nebes na Zemlji.

Na nek način so te barvne stekleničke s katerimi delamo ključi do nečesa, kar je veliko večje od njihove vsebine. Tukaj se spomnimo, kaj je Wicky odgovorila zdravnikom v Izraelu, ko so jo vprašali, kaj je notri: "Ne smemo se ujeti v to, kaj je notri; ujeti v sestavine, formule, ker to ni bistvo teh stekleničk. To je bilo dano od duha." In, ko so jo vprašali od kod prihajajo informacije, je odgovorila: "To je staro vino v novih steklenicah". Je tisto, kar je bilo dano v tem času, da pomaga človeštvu in tistim, ki želijo pomagati sebi.

Kaj je naša naloga pri tem? Morda se spomniš zgodbe, ki je bila tudi na eni od naših razglednic. Wicky je rekla: "Iščem najboljše prodajalce na svetu." In vsi so bili šokirani o čem sedaj ona govori? Kako lahko ta duhovna, slepa ženska z belimi lasmi izjavi kaj takega? In Wicky je rekla: Če se razkrije božja izložba, potem mora dobiti priložnost pri tistih, ki bodo delili barve in svetlobo med tiste, ki jo potrebujejo." Duhovni svet je ustvaril priložnost, da pokaže svetu, kaj je na voljo za pomoč tistim, ki se želijo prebuditi in delati na sebi. Ni vsem namenjeno, da se prebudijo v svojo pravo naravo v tem prostoru in času. Zato ne vsiljujemo sistema, saj je sam po sebi neinvaziven in deluje na principu svobodne samoizbire. Z drugimi besedami, ko sistem pokliče posameznika, je naša naloga, da "ljudi prodamo nazaj njim samim, s pomočjo teh dvojnih barvnih kombinacij."

Prišli smo daleč - iz garaže poleg Wickyine hiše, kjer smo izdelovali stekleničke in nam je družbo delal naš pes, do tovarne vredne 5 milijonov funtov z ničelnim ogljičnim odtisom. Ko smo po celi Evropi iskali primerno mesto, kjer bi pričeli z vzgojo rastlin na biodinamičen način, ki deluje tudi na angelskih in devinskih nivojih, smo na koncu sveti prostor našli prav pred nosom. Na drugi strani hriba. Dobesedno. Dev-Aura in Shire Farm se nahajata na ničelnem vzporedniku (0°). In, ko smo zemljo kupili, ko smo nakazali ves denar, je na našem računu ostalo točno 0 funtov.

 Ko smo pogledali globlje v to dejstvo, smo se vprašali ali ima to lahko poseben pomen?
    - Gibanje ničelne linije in način, kako se prenaša na različne kraje planeta.
    - Je osnovni meridian, ki določa začetek časa.
    - Leta 2000, ko smo zemljo kupili je bil napovedan konec sveta.
    - Posebna svetloba, ki se giblje po teh meridianih in njena ognjena energija.


Ko smo postavljali vizijo za to zemljo, smo se odločili, da bomo delali s šesto čakro. Prijatelj Peter Dawkins je močno povezan s St. Germainom in je na tej zemlji prepoznal Drevo življenja in osnova vseh učenj Aura-Some je prav Drevo življenja. In prav Drevo življenja je prva stopnja iniciacije v šesto čakro. Vizija je , da vsi distributerji širom sveta dobijo vpogled v to širšo sliko, da razvijejo tretje oko, dostopajo do funkcij višjega uma, jasnovidnosti, jasnoslušnosti, jasnosti v vseh čutih. Z drugimi besedami, da distributerji lahko dostopajo do tega prostora, da imajo vizijo tega, kam gre sam sistem Aura-Some, vizijo širjenja svetlobnega telesa v svetu, prebujanja in podpiranja tistih, ki delujejo v smer prebujanja svetlobnega telesa. To bomo storili skupaj.

Želim, da se zavedate tega koncepta, da se priklopite nanj, da razumete s čim delate in prinašate pozitivno namero v naslednji korak. Ni majhna stvar, je velik kozmični receptor, ki vsesava energijo kot kozmični sesalec. Prinaša kozmične vibracije z višjih nivojev bivanja na zemeljski nivo, kjer se nato razprši po celotni zemeljski obli.

Vsake toliko mi ljudje pišejo in me sprašujejo, kaj je v ozadju sistema Aura-Soma, od kje prihaja in kdo vodi razkritja, kdo so bitja in kje je izvor tega, na kar se sklicujem. Odgovor je, da prihaja od Boga očeta/Boginje matere, arhitekta vsega, kar je. Vicky je to izjavila zelo jasno. Rekla je, da prihaja iz umirjenosti in tišine iz katere izhaja svetloba. Z drugimi besedami, nekje v celotnem stvarstvu je nekaj, kar se je izrazilo in je del rešitve, ne problema.

Pomembnost biodinamike, pomembnost kmetije, Drevesa življenja znoteja pokrajine, sistem čaker na področju, Naga mesta, ki se še ni razkrilo, a se v prihodnosti bo in vseh ostalih podrobnosti, je del procesa nastanka stekleničk in vsa ta energija se izraža v samih stekleničkah. Ko se ljudje prebujajo v svoje svetlobno telo s prepoznavo skozi barve, ko vidijo sebe v bravnem zrcalu, prepoznavajo svoje mesto na zemlji. Njihovo mesto na zemlji je pomembno, saj človeštvo prihaja v fazo, ko ponovno ocenjuje svoj odnos z zemljo in tem, kako skrbimo za svoj planet. Biodinamika je le ime za način, kako skrbimo za zemljo. Ponovno vzpostavljanje strukture zemlje, namesto, da ji nenehno nekaj odvzemamo, namesto zlorabe, ji vračamo, da lahko povečujemo plodnost, grajenje mikroorganizmov in zdravja zemlje, da lahko rodi zdrave rastline. Delamo za angeli, da spodbujamo svetlobno zgradbo, deve so prav tako del rastlinskega kraljestva in biodinamični pristopi pri gradnji strukture zemlje je tisto, kar pomaga, da tudi človeštvo prične graditi svoje svetlobno telo ter svoj proces prebujenja. 


Kje je Aura-Soma sedaj? Ekvilibrium steklenički bi lahko rekli čaša svetlobe, ki nosi v sebi nekaj, da pomaga ljudem, da se spomnijo, kdo so v resnici. Na prvem letaku, ki ga je Vicky nosila okoli je pisalo: za tiste, ki se želijo spomniti sebe. Zavedanje, možnost spominjanja, postati celostni, da združimo vse dele sebe kot celoto, kot zavedanje. Aura-Soma je ključ do lastne celostnosti. Svetlobno telo je posledica spominjanja in zavedanja našega lastnega bitja v tem fizičnem telesu.

Ko smo malce bolj prebujeni, se bolj zavedamo. In začnemo graditi prihodnost. Kolektivno gradimo svetlobno mrežo, ne glede kako nezadostni smo. Morda čutite, da je vaša mreža nezadostna, vsebuje morda nizke vibracije, a kakorkoli že gradite svojo mrežo, je ta v nastajanju in je točno takšna kot mora biti - vaša mreža svetlobe. Vsak med nami je v procesu prebujanja in ves kompost, ki nastaja ob odmetavanju starega nudi hrano za rast novim rastlinam.

Smo sredi nečesa vznemirljivega. Dosegli smo pregrado in poklicani smo, da se s to pregrado skupaj soočimo in dobimo vpogled na drugo stran. Pregrada ni nepremagljiva, ampak občutek tega, da lahko stopimo skupaj in veliko lažje podremo to pregrado je tisti, ki nas bo izstrelil v nekaj veličastnega. Človeštvo ima priložnost, da si lahko tisti, ki to želijo, pomagajo, da se lahko tisti, ki se podajo na pot k sebi spomnijo svoje zaveze, da se bodo spomnili in zaživeli svoje poslanstvo.

Po originalu povzela: Manca Razboršek

https://www.facebook.com/Manca.AuraSoma