25. 07. 16

Angelska narava ima svoj svetlobni DNK


Prisotnost morja in narave  me je spomnila na to, kako pomembna je vibracija, ki me obdaja. In ne samo mene. Okolje v katerem se nahajaš te lahko podpira ali pa ovira. Vsa elektromagnetna sevanja, kolektivna energija kraja v katerem bivaš in ljudje s katerimi si obdana, oddajajo vibracijo, ki je morda ne vidiš, a jo zagotovo čutiš. Zavestno ali na nezavednem nivoju.

Zato tedenske navdihe najraje delam v naravi, ker ima visoko vibracijo, ker me podpira v tem, da odprem srce in se povežem s svojim višjim jazom, s svojo angelsko esenco in tako postanem kanal za tisto, kar prihaja zame ali za kogarkoli drugega.

Nova, višja stanja zavesti vedno omogočijo, da se duša lažje izraža. Moje delo in povezovanje z angeli, ki traja že več kot desetletje, me je pripeljalo do tega, da lahko rečem, da živim svoje poslanstvo. In to poslanstvo vključuje tudi tebe, ki sedajle to bereš. Ko delam na čedalje višjih vibracijah, tudi tebi lahko pomagam, da dvigneš svojo in se močneje povežeš s svojo dušo. Ko se ti povežeš s svojo dušo, se ta vibracija sidra v tvoje življenje in vsem, ki so okoli tebe pomaga, da dvignejo svojo vibracijo. Tako se dviga vibracija tudi na kolektivni ravni.

Ena takšnih čudovitih priložnosti za dvig vibracije in povezovanje s tvojo dušo je 8.8., ko lahko izkoristimo t.i. Levja vrata, Siriusov portal, ki zlije ogromne količine svetlobe na Zemljo, kar prinaša nove kode in informacije za aktiviranje svetlobnega telesa, našega mojstrstva in višjih frekvenc Ljubezni.

Preprosto povedano: tvoja duša se lažje poveže s tvojo osebnostjo! To pa pomeni močnejšo intuicijo, več energije, pogled z višje perspektive in še marsikaj drugega ;)

Ko delam z energijami resnično uživam in sinhronicitete se vrstijo kar same od sebe. Bi želel-a tudi ti preseči omejitve svoje lastne osebnosti in se uskladiti s svojim polnim potencialom, ki ga želi živeti tvoja duša?

Tvoje svetlobno telo, tvoja angelska narava, je zapisana v informacijah tvojega energetskega polja. Je del svetlobne DNK, ki čaka, da se aktivira in te odpre tvoji več dimenzionalnosti.

Se ti zdi vse skupaj znanstvena fantastika? Morda. Zato sem šla sama skozi vse te faze, da ti lahko na preprost način razložim vse skupaj, ti pomagam, da začutiš to o čemer govorim, ter ti podam napotke, kako to lahko živiš v vsakdanjem življenju. O tem bi lahko napisala celo knjigo (hi hi morda jo pa res bom!), vendar ni vse skupaj vredno veliko, če nimaš te izkušnje, Ta pa je mogoča le v osebnem doživetju. In tega ti ponujam skozi aktivacijo tvoje angelske DNK. Interaktivna meditacija, ki bo 8.8. v Ljubljani. Več o tem v video povabilu, ki ga najdeš TUKAJ.

Ni pomembno ali si šele na začetku odkrivanja sebe ali se že dlje časa ukvarjaš s svojim duhovnim samorazvojem – angelska pomoč s Plejad bo poskrbela, da dobiš natanko tisto in toliko kot potrebuješ.

Razlika med mojimi vodenimi meditacijami in običajnimi meditacijskimi tehnikami je, da znam ustvariti močno svetlobno polje znotraj katerega se ustvari varen prostor, da zasiješ v svoji polni svetlobi in stopiš v svoj potencial. Dobiš tudi navodila, kako to potem vzdrževati in živeti.

Meditacije bodo posnete in prejela boš mp3 posnetek, da boš lahko to povezava ohranjala tudi doma. Teh meditacij en bo mogoče dobiti nikjer drugje, zato izkoristi priložnost ;)Za več informacij o naslednji aktivaciji angelske DNK obišči spletno stran  manca.si in napoved dogodkov