16. 03. 17

Želela sem se okopati v energiji stekleničke...


Na delavnicah se udeleženci srečajo s cvetnimi esencami in Aura-Somo. Običajno na kratko razložim čemu so ta vibracijska orodja namenjena namenjena in kako delujejo. Tokrat pa se je Nina, ki že ima izkušnje z Aura-Somo odločila, da svojo izkušnjo opiše in podeli z ostalimi udeleženkami AYAkademije v zaprti FB skupini te skupine. Z njenim dovoljenjem objavljam zapis še na tem blogu.
http://trgovinazaduso.si/
Včeraj sem na delavnici opazila zanimanje ostalih udeleženk delavnice za Aura Somo in začutila, da podelim svojo izkušnjo. Aura Somo sem prvič videla 2014 preko spleta, ko sem začela močno delati na sebi. Vendar takrat še ni bil čas, vedela sem samo, da bom stekleničke uporabljala. Lani julija sem preko prišla do Mance in pri njej videla te barvne stekleničke, ki mi niso dale spati. Dolgo je trajalo preden sem se zopet upala poslušati in je v meni že kar vrelo ter izsililo dogovor na svetovanje.

En mesec pred uporabo samih stekleničk sem začela uporabljati vijolični pomander. Njegovim energijam sem zelo hvaležna, saj sem se počutila ob negovanju svoje avre z njim izjemno pomirjena, varna v svojem energijskem polju in zaščitena. Zelo mi je pasala njegova nežnost in prijaznost. 

Ko sem se končno vozila iz LJ proti domu z mojo prvo stekleničko, sem jo že po poti pridno uporabljala. V tistem dnevu sem bila iz ure v uro fizično slabša, vročina in nahod sta se kar razživela. Vendar pa sem naslednji dan morala še na posebno delavnico, tako da ležanje ni prišlo v poštev, čeprav sem bila zvečer med vožnjo iz LJ resnično zdelana, kuhalo me je bolj in bolj. Procesi so bili resnično močni. 

Naslednji dan mi je bilo slabo, glavo sem imela kot balon. Procesirala sem tako zelo, da so blokade, zamere, glasovi stekali skozi mene kot da bi film prevrtel z najhitrejšo tipko. Nisem dojemala vsega kar se je spiralo iz mene. Želela sem se okopati v energiji stekleničke, a sem zaradi maminih izjav »jooj, si že pol porabila« itd. odlašala. Tako da sem v torek, ko nisem več zmogla poklicala Manco, ker sem mislila, da bom umrla od sile, bruhala sem, gorela sem, ne stat, ne ležat, kaj se dogaja ... 

Vedela sem, da nisem bolna, a rabila sem samo Mancin odgovor, ko mi je povedala: »Neki drugi stranki je enaka steklenička, ko je odhajala od mene v žepu počila. Že ob izbiri je rekla, da bi se najraje okopala z njo in, ko je steklenička počila ji drugega ni preostalo. Zvečer je stekleničko zlila v banjo in se v njej okopala.« Pograbila sem stekleničko vsa šibka, umila banjo ter si jo zlila na glavo. S takim užitkom sem si zlila stekleničko na glavo, ležala v bani in se počutila osvobojeno, globoko sem dihala in jamrala oh oh oh, Kristusove vzdihljaje sem spuščala, a je bilo vredno. Bila sem srečna, moji lasje so se bleščali in lesketali, imeli so poseben žar. 

Seveda pri meni gredo stvari zelo hitro, včasih kar prehitro, zato sem si dejala, da se želim na naslednjo stekleničko resnično pripraviti in zavestno uporabljati - iti v globine. Tako da sem z vsemi informacijami, ki sem jih dobila na svetovanju postala nekako zelo intimna s seboj, bolj potrpežljiva, razumljiva, nežna, globlja in mirna. Tista prava moja narava se počasi in korenito sprošča. Po uporabi stekleničke sem zelo dobro spala. Kar do tedaj nisem, ampak sem po cele noči prebedela. 

Občutek po sodelovanju z Aura Somo je nekako neopisljiv z besedami, saj je naš besednjak skop. Je pa tista širina, ki jo dobiš neprecenljiva. Veliko lažje shajam sama s seboj, nekak bolj vem kaj rabim, kdo sem. Skratka rezultati so takojšnji, vendar pa začneš s tem šele pravzaprav manevrirati s seboj, tu ni odmora, delaš vsak dan intenzivno. Vsaka minuta je lekcija, ki se je zavedaš, a se je prav veseliš, ker veš zakaj vse to. Nastopil je notranji mir in prepričanje v svoj prav oziroma potrditve, da sem na pravi poti, ki se kažejo bilo kam se obrnem. 

Osebno sem zadovoljna, dobila sem nekaj kar nisem pričakovala. Zaradi svetovanja Manco še bolj spoštujem, saj do potankosti, brez napak prevede celotno zadevo. Posnetek večkrat poslušam, lahko rečem, da ga znam že na pamet. Posebej za Aura Somo sem si izbrala mapo, celotno sliko svoje duše z opisi vseh omenjenih stekleničk sem si kar sprintala. Tako da imam na steni zalepljene te 4 glavne, ki so moj vodnik. Naredila sem tudi zapiske po posnetku. Tako da se v opise stekleničk in zapiske obrnem po nasvet, ko česa ne vem ali mi je težko. Tukaj najdem vse odgovore. Tudi ostali opisi stekleničk so mi pomagali, saj me včasih določene barve preganjajo, zato se sprehodim po Mancini spletni strani in se z njimi pogovorim. 

Zdaj je moja druga steklenička že skoraj prazna. Z njo si negujem celotno telo, ker si tako želi, zato ga upoštevam. Sicer mi ni bilo tako naporno kot pri prvi, sem pa vseeno bruhala - pomarančo; prav ironično, ker se zadnjih 14 dni pri meni vse vrti okoli zadelane spolne čakre, v torek (spet) je bilo najbolj intenzivno in zelo ironično, da sem po pomaranči pojedla vse živo, a bruhala samo njo kot da ne bi imela nič drugega v želodcu.

Ker sem imela sama nekaj zmešnjav z izbiro pomandrov, saj se je pri meni res dogajalo preveč vsega, pa ne gre vse naenkrat, priporočam vprašanje: KATEREGA OD VSEH SI NAJBOLJ ŽELIM in samo tega vzeti. Oziroma priti na svetovanje pri Manci, kjer se točno vidi kaj človek resnično potrebuje ali njo povprašati za nasvet. Bilo kaj je, vse vprašajte Manco pa če bo še tak čudno.

Vsem želim prijetno in ljubeče sodelovanje z Aura Somo.

Nina
Predstavitev sistema Aura-Soma bo 12. in 14. aprila 2017. Več pa na http://bit.ly/BarveDuse

1 komentar:

  1. Did you know you can shorten your urls with AdFly and earn cash from every click on your short links.

    OdgovoriIzbriši