9. 9. 18

Globine ženske esence


Kaj, če bi ti povedala, da si pred veliko avanturo, ki se ji reče življenje in si do sedaj naletela šele na reklamno brošuro?

Kar ti želim ponuditi je dejansko potovanje. Verjamem, da si ne moreš niti zamisliti, kaj vse še lahko doživiš, če se na potovanje dejansko odpraviš!

Moja mama je imela strica, ki je pred 4 leti umrl pri svojih 93 letih. On celo življenje ni šel nikamor. In večkrat je rekel: saj jaz pogledam slike pa vidim palme in bel pesek. Kdo pa mi garantira, da bo tam točno tako kot na brošuri!? In tako z ženo celo življenje nista šla dlje kot do Celovca, Trsta in Pule.

In prav zares nočem, da se kaj takšnega zgodi tudi tebi. Ne gre za idealno sliko plaže s palmo, ampak za doživetje, ki ga dobiš, ko dejansko greš tja!

Potovanje, ki te čaka je tisto, kjer lahko zasiješ v vsej svoji unikatni svetlobi.

Globine ženske esence in vsi  okusi ženstvenosti, ki se ob tem pokažejo, je gurmanska avantura.  To je potovanje na katerem jaz neizmerno uživam, ko gledam, kakšne spremembe doživljajo ženske.

Ko oči sijejo! Žarčijo Življenje. Ko se aktivirajo in izrazijo kvalitete božanske ženske esence v vsaki posameznici, so to tako fantastične energije, ki se potem izražajo dnevno, da bi lahko rekla, da gre za ponovno rojstvo tebe kot ženske.

5 tedenski tečaj je tisti, ki zares naredi spremembo v samih celicah tvojega telesa, ne samo na mentalni in čustveni ravni.

Leta 2013, ko sem prvič prejela ta znanja in nekatere vaje, so ženske doživljale notranje preboje kot po tekočem traku. Danes, ko imam toliko več znanja, izkušenj in sem v svoji energiji veliko bolj povezana s svojo dušo, si sploh ne upam pomisliti, kaj vse lahko doseže skupina 8 žensk, ki se prepusti tej ženski energiji.

Zato te vabim, da rezerviraš svoj sedež na tem potovanju.

Morda si za trenutek začutila, da bi želela na potovanje vase, ampak so se takoj sprožili v tebi vsi mehanizmi obrambe in aktivirali dvome, strahove in pripombe.

Od tega, da je 5 tednov veliko, da ne veš, če boš imela čas, do tega, da nimaš varstva za otroke, da itak ne moreš, ker imaš že nekaj drugega. Morda razmišljaš o tem, da se je v Ljubljano daleč voziti in se ti že misel na to upira. Ali pa se ti zdi, da nimaš denarja in si ponavljaš, da ne potrebuješ pomoči in zakaj bi plačevala za nekaj, kar je tako zelo neoprijemljivo. Še posebej, če nisi navajena investirati vase.

Kaj pa, če bi enkrat sledila tistemu prvemu impulzu? 

Če bi si dovolila, da greš na potovanje vase.

Da končno najdeš svojo unikatno esenco, da jo začneš izražati in živeti?

Zakaj bi praskala po površju, če greš lahko v globine?

Z veseljem bom tvoja vodnica, ki je na to potovanje v zadnjih 5 letih pospremila že nekaj več kot 300 žensk. Držala ti bom varen prostor v katerem boš našla svojo pravo esenco, svoj pravi ženstven jaz.

In moja nagrada bo tvoja osvobojena energija sprejemanja, občudovanja, negovanja, lepote, nežnosti, intuicije, elegance. Moj užitek bo gledati tebe in tvojo notranjo moč, čutiti tvoj notranji mir in blaženost.

Ne reci si sedaj: bom še razmislila, bom še videla, bom še malo počakala… to samo pomeni, da se še nečemu upiraš, da še odlašaš. Naj ne bo tvoj razlog, da si želiš spremembe, tvoj izgovor, da te spremembe ne narediš! Če imaš občutek, da nimaš dovolj informacij vprašaj. Karkoli. Ni neumnih ali neumestnih vprašanj.

Vprašaj preko maila info@manca.si ali me pokliči na 040 888 978, da ti odgovorim.

Deli z menoj svoje dvome, svoje strahove, svoje pomisleke. Tako dobro že poznam vse ovire, ki se pojavijo pred spremembo, da natančno vem, kaj te muči. Vem, kateri strah te grize v ozadju.

Nisem še pripravljena, nisem dovolj dobra, nisem vredna, ne znam, kaj pa če se ne bo nič zgodilo, če ne bom zmogla, če bo prišlo ven kaj, česar nočem…

Pa ravno zato!

Vprašaj se: če se nič ne spremeni. Če vse v mojem življenju ostane natanko tako kot je sedaj naslednjih 10 let? Je to da ali ne.

Kaj pa 5 let?

3 leta?

Si pripravljena tolerirati trenutno situacijo še eno leto?

Kaj pa 6 mesecev?

Kaj pa, če bi svoje življenje začela spreminjati sedaj in bila čez 2 meseca že bolj ženstvena, mehka, nežna, spontana, če bi čez 2 meseca že čutila svojo resnično bistvo in ga začela živeti na polno?

Odločitev je tvoja.

5 tedenski tečaj Globine ženske esence se prične 11. novembra. Potekal bo ob torkih od 6h popoldan do pol devetih.

Jaz te lahko samo povabim, te potem spremljam in vodim. Odločiti in narediti korak pa moraš ti sama.

http://bit.ly/GlobineZenske