11. 10. 07

Angeli - prvi stik


Glede na to, da so Angeli že nekaj časa del mojega življenja, si sploh ne znam več predstavljati kako bi bilo brez njihove pomoči. Danes pa me je presenetilo vprašanje, kako z njimi vzpostaviti stik. Kako narediti prvi korak? In sem se postavila v kožo nekoga, ki je šele slišal za Angele in verjetno ne ve kako naj se nanje obrne. 
 
Zadeva je lahko enostavna ali pa zelo komplicirana. Odvisno od tega kaj je za posameznika bolj sprejemljivo. Lahko greste v knjižnico, si izposodite knjigo, ki govori o Angelih in s tem bolje spoznate njihov svet. 
 
Druga možnost je, da pogledate na internet, kje je kakšna delavnica z ali o Angelih, se prijavite in zveste vse kar vas zanima. 
 
Tretja možnost je, da zjutraj, ko vstanete enostavno povabite Angele, da vas cel dan spremljajo in vam pomagajo v vseh situacijah, da delujete kot je za vas najbolje. Brez kompliciranja, ne potrebujete poznati imen Angelov ali njihovih področij delovanja. Zvečer preglejte kakšen je bil vaš dan, zberite vtise, lahko si jih celo napišete v zvezek ali dnevnik. Ta pride prav, ko čez kakšen teden pokukate nazaj in ugotovite marsikaj zanimivega. 
 
Ne obremenjujte se s tem kako se pogovarjati z Angeli. Najlažje je v mislih, če je vam lažje lahko tudi naglas izrekate svoje prošnje. Lahko jim napišete pismo (velja tudi elektronska oblika)… pravzaprav ni pravilnega ali napačnega načina. Preprosto naredite tisto ob čemer se boste najbolje počutili.

Če svoji intuiciji še ne zaupate dovolj, si lahko omislite pomoč z angelskimi kartami (pojdite v trgovino in kupite tiste, ki so vam tisti trenutek najbolj všeč), uporabite angelske esence, ki vas bodo povezale z določenim angelom ali vzpostavite stik s svojimi angeli s pomočjo angelskega terapevta.