18. 5. 08

Odnosi in eterične vezi

V naše življenje vstopajo in izstopajo različni ljudje in v interakcijah se med nami spletejo eterične vezi. Te se napolnijo s čustveno in mentalno energijo in določajo, kako se bo odnos odvijal naprej. Vezi so lahko različne tako po strukturi kot debelini. Največkrat se z ljudmi (pa tudi materialnimi stvarmi) povezujemo preko čaker, ki vez obarvajo s tipično energijo. Dokler so vezi stkane iz lepih in ljubečih energij je takšen tudi odnos, ko pa so vezi prepletene z nizkimi čustvi postane tudi odnos težak in nas prične utrujati ter omejevati.

Energija se skozi vezi pretaka ne glede na fizično oddaljenost z osebo in kadar želimo z določeno osebo prekiniti odnos, je potrebno pozornost posvetiti tudi eteričnim vezem. Rezanje vezi je izraz, ki se največ uporablja, ampak ravno rezanje je lahko precej nasilno in boleče, zato je morda bolje uporablajti izraz transformacija ali raztapljanje vezi. Nadangel Mihael je pravi car, ko pridemo do vezi v odnosih in najlažji način urejanja odnosov in vezi je, da ga enostavno pokličemo in prosimo naj vezi z določeno osebo raztopi s Svetlobo in Ljubeznijo. Vse kar je potrebno je, da se umirimo in prosimo Nadangela Mihaela, da to uredi. Ne potrebujemo nobenih posebnih tečajev da bi to zmogli, samo zaupanje, da se to res dogaja. In rezultati so ponavadi vidni v zelo kratkem času. Kadar je vez zelo močna (primeri čustvenih izsiljevanj, kadar imamo občutek, da nekdo z nami manipulira ali nas ustrahuje ali kadar na nekoga ne moremo prenehati misliti) je potrebno to storiti večkrat – pravzaprav tolikokrat, da se počutimo varne in močne. Postopek lahko naredimo tudi zelo na hitro preden osebo srečamo: prosimo Mihaela naj vezi s tem človekom presvetli z Ljubeznijo in nas zaščiti pred vsem slabim.

Nekatere vezi so tako globoke in močne, da jih čutimo čisto fizično in prebavne motnje niso nič neobičajnega. Odnos z ljubečimi vezmi se hitro izboljša, lahko pa se zgodi, da oseba enostavno odide iz našega življenja. Kadar nekoga nočemo izpustiti iz življenja, to pomeni, da smo mi tisti, ki mu jemljemo energijo in zato je še toliko bolj pomembno, da te vezi transformiramo. Kadar se počutimo, da nas nekdo izčrpava, dostikrat celo rečemo, da nam nekdo »pije kri«, bomo s transformacijo in raztapljanjem vezi z njim to prekinili. Vse to ne pomeni, da želimo odnos prekiniti ali da osebe ne maramo, ampak dvignemo odnos na višji nivo. Odnos postane boljši, bolj izpolnjujoč. Vezi lahko tudi čistimo in na ta način vplivamo na izboljšanje odnosov. In najlepše pri tem je, da to lahko počnemo z vsemi ljudmi, ne da bi oni za to morali vedeti. Energija z njimi se bo spremenila, izboljšal se bo odnos in vsi skupaj lažje rasli in se s tem tudi izboljšali. V njihovo in naše najvišje dobro.

1 komentar:

  1. Manca, zivjo!

    Poznam te stvari, Ajra Pogacnik me je o tem ucila, ona to dela tudi na svojih terapijah.

    To z anngeli , tako samoumevno, pa je novost.
    Bom poskusala.

    Hvala ti za vse to. te objemam, neikka.

    OdgovoriIzbriši