25. 9. 08

Energijske nevihte

Spremembe v vibracijah Zemlje občutimo čedalje močneje. Vsi ljudje. Ste opazili, da se ljudem neznansko veliko »dogaja«? Da imajo težave na vseh področjih, da so napeti, da iz njih bruhajo vsakovrstna čustva? Utrujenost, nezadovoljstvo, zmedenost in splošna napetost. Vse to je posledica dviga vibracij. Čedalje več je svetlobe, ki čisti vso »svinjarijo«, ki se je nabirala stoletja. Famozno leto 2012 se nezadržno približuje. Ogromno je špekulacij okoli tega, kaj se bo takrat zgodilo. Naj vas potolažim: svet se ne bo podrl, človek bo še vedno človeku volk in vojne bodo še vedno divjale. Globalne spremembe žal niso tako zelo hitre. Toda kaj je vzrok vsega tega? Čemu nas torej premetava? Zemeljska os oziroma naš sončni sistem kot celota kroži okoli nebesnega svoda glede na dvanajst zodiakalnih ozvezdij. Približno vsakih 2150 let preide naše osončje v poravnavo z enim od teh ozvezdij. Vsako ozvezdje izžareva lastno vrsto kozmične energije s svojimi posebnimi, specifičnimi lastnostmi, ki jo naše osončje sprejema. Ta energija vpliva na človeštvo ter ga spodbudi, da ustvari strukture na vseh področjih - socialnem, političnem, verskem, gospodarskem ter znanstvenem. Leta 2012 v popolnosti stopimo v ozvezdje Vodnarja. To pa pomeni nove energije, ki se jim je potrebno prilagoditi. In ravno to se sedaj dogaja.
Ljudje smo “priklopljeni” na kolektivno zavest, zato smo vsi pod vplivom teh sprememb. Več ljudi se ukvarja z duhovnostjo, bolj neogibno se viša kritična masa znotraj kolektivne zavesti, ki pada iz starega ravnovesja. Vremenska neurja, ki so se dogajala v zadnjih nekaj letih so posledica sproščanja napetosti v tej kolektivni zavesti. Stara želja kontrolirati vreme, se nam izpolnjuje, le da to počnemo nezavedno in destruktivno. Ko se nabere dovolj napetosti, ki jo proizvajamo ljudje sami, se ta sprosti v obliki vetra, grmenja in celo toče. Neurje in oblake je mogoče omiliti ali celo preprečiti najhujše, tako da iz srca vanje pošljemo ljubezen in svetlobo. Če se umirite in v oblake pošljete svetlobo boste lahko zaznali, kako se oblaki pričnejo spreminjati. Vreme je energija, energijo pa ustvarjamo z lastnimi mislimi.
Stari vzorci se podirajo, nič več ne veljajo nekdaj sprejemeljive vrednote in navzven je videti, kot da smo zašli v čisti kaos. Pri prehodu iz materialnega ozvezdja rib, prehajamo v duhovno sfero ozvezdja vodnarja, kar pomeni, da z nami ne more “navlaka”, ki smo jo do sedaj imeli s seboj. Potrebno je prečistiti vzorce, prečistiti energije in s seboj nesti samo najnujnejše. V novi dobi je namreč na vrsti Nova Zemlja. Zemlja, ki ni več tri ampak pet dimenzionalna. In vse kar potrebujemo, nosimo v sebi: Svetlobo in Ljubezen.

3 komentarji:

  1. Anonimni29.9.08

    Pozdravljena!
    Sem kar dodobra zaplavala po tvojem blogu in uživala ob številnih resnicah, ki jih objavljaš in razdajaš še drugim. Zaslužiš vso pohvalo za tvoj trud! Dejansko si v postu že vse zapisala in vesela sem, da opažam, da nas je vedno več tistih, ki se zavedamo samega sebe in izstopamo iz morja, hodimo po svoji strugi proti lastnemu izviru ki pa je hkrati izvir vseh nas. Veliko svetlobe in ljubezni ti pošiljam! Čivka

    OdgovoriIzbriši
  2. Hvala Čivka!

    Namen je ta, da nas čimveč "preklopi" na novo vibracijo. Kdor je pripravljen slišati in se premakniti, bo veliko več dobil kot izgubil. Žal je naša človeška narava taka, da nas je groza sprememb in se potem rajši držimo v svoji temni votlini kot pa, da bi stopili ven in uzrli popolnoma nov, s soncem obsijan svet. In, ko prideš ven in uzreš ta svet, si ne moreš kaj, da ne bi tega povedal vsem, ki še čepijo v votlini ;)

    OdgovoriIzbriši
  3. Anonimni15.10.08

    ..sem vesela, da sem te našla; da sem našla tale blog in z njim tale post. Stvari so kar naenkrat precej bolj razumljive in predvsem - lažje.

    Pozdrav

    OdgovoriIzbriši