18. 09. 09

Angeli časa

Zemeljski čas je hecna zadeva. Ker smo ljudje taki, da radi vse izmerimo, so se naši predniki odločili, da bodo merili tudi čas. Pa ne tako kot so to počele stare civilizacije, ki so čas merile ciklično in v skladu z naravnimi ritmi; ne naši veleumi so se odločili, da bodo čas merili linerano in to tako, da ga bodo najprej zabili na majhne delčke, ki jih bodo nato v lepem zaporedju sestavili skupaj in dobili lepe merske enote. Zraven so prilepili še koledar in tako za vedno zaznamovali potek časa.

Ker je čas precej abstrakten, je že Einstein ugotovil, da je tudi relativen. Moj čas ne teče enako hitro kot čas nekoga drugega in največkrat ga je premalo. Ljudje čas občutimo, zaznavamo ga torej z občutki (vsaj jaz časa še nisem uspela zavohati), ki pa so v svojem bistvu neoprijemljivi. Poskusite prijeti dolgčas ali pa nervozo. V prvem primeru nam občutek dolgočasja čas ustavi, v drugem pa ga nervoznost pospeši. Čas je torej raztegljiv in precej fleksibilen. Tukaj pa postanejo stvari zabavne, ker na sceno stopijo angeli časa. To so angeli, ki nam pomagajo, da se čas prične prilagajati nam, namesto obratno. Angeli namreč z lahkoto pomagajo, da se spremeni energija okoli nas, kar posledično pomeni, da se spremenijo naši občutki, ti pa uravnavajo naše doživljanje časa. Ker je na energetskih ravneh vse povezano izven časa in prostora, se torej lahko zgodi sprememba oz. prilagoditev na fizični časovno prostorski matrici.

V teoriji je tole slišati prav zapleteno, vendar vam zagotavljam, da je v praksi prav preprosto. Svetujem vam, da sami poizkusite. Naslednjič, ko vas bo čas omejeval ali pa se raztezal v nedogled, pokličite angele časa, da ga prilagodijo. Vendar pa je tukaj seveda tudi zanka – angeli časa ne bodo prilagodili, samo zato, ker vam nekaj (ne) paše. Imeti morate dober razlog in pripravljeni morate biti, da sledite znakom, ki vam jih angeli pošiljajo. Če je rek »nimam časa« samo izgovor, ker se vam nekaj ne ljubi, potem boste angele klicali zaman. Pri času je potrebno biti iskern sam s seboj. Izgovor, da nimate časa lahko pomeni: da tisto, za kar vam časa zmanjkuje ni vaša prioriteta ali pa, da se vam nekaj ne ljubi. V povezavi s časom in neiskrenostjo nastane marsikateri konflikt: nekdo, ki nima nikoli časa, si ga očitno ne vzame, zakaj torej iskreno ne pove, da mu stvar enostavno ni v interesu. Kadar boste naleteli na osebo, ki nima časa, angeli ne bodo organizirali, da bo ta oseba imela čas, če si tega sama ne želi. Lahko pa pomagajo in v takih primerih za vas »organizirajo« čas, za stvari, ki jih do tedaj niste uspeli postoriti ali pa vam pripravijo prijetno presenečenje.

Angeli časa delajo s časovno matrico izven fizične realnosti, kar pomeni, da lahko stvari uskladijo že dolgo preden se zgodijo v fizičnem svetu ali pa v trenutku naredijo potrebne prilaoditve. V takih primerih pride do tako imenovane sinhronicitete. V pogovornem jeziku bi rekli, da se stvari poklopijo, v ezoteričnem pa, da se je zgodila božanska časovna uskladitev.