5. 11. 14

Avtentična Yin Akademija

Ženska se v svojem življenju premika skozi tri pomembne vloge. Na prvem mestu je Ženska. Z velikim Ž, tista unikatna, edinstvena, ki s svojim življenjem navdihuje, ga dela lepšega in vsakogar opominja, da se ustavi v trenutku zdaj ter povoha cvetlico. Na drugem mestu je vloga žene, partnerke, ki moškega povabi v svoj vrt ljubezni, mu razodene skrivnosti do katerih sam ne zmore in mu ponudi varen pristan, ko se on vrača s svojih odprav iskanja svobode, deli z njim ljubezen in predajo ljubezni. In tretja je vloga matere, ki daje življenje, neguje in ustvarja dom, skrbi za nadaljevanje človeškega rodu ter zagotavlja etične in moralne osnove družbe v katero vpelje svoje otroke. In vendar je Ženska še veliko več kot skupek treh vlog, toda preden najde vso svojo veličino, preden je zmožna v resnici utelesiti Ljubezen, mora prepoznati sebe in svojo avtentičnost, svoje unikatno darilo, ki ga prinaša svetu.

Avtentična Yin Akademija je namenjena aktiviranju in negovanju tvoje avtentične ženske energije. Tvoja zmožnost živeti kot ženska v harmoniji s celotnim svetom in nanj vplivati s svojo pozitivno energijo je pogojena s tem, koliko tvoje avtentične energije izražaš vsak dan.

 

- Spoznaj, aktiviraj in neguj svojo avtentično žensko energijo.
- Ozdravi najpomembnejši odnos v tvojem življenju: tvoj odnos do sebe.
- Zaljubi se v svoj Yin in postani utelešena Ljubezen.
- Skreiraj življenje, v katerem neznansko uživaš dan za dnem.
- Soustvarjaj zdravo povezovalno žensko skupnost, kjer se prebujajo sodobne Boginje.

13 transformacijskih modulov se bo zvrstilo v štirih mesecih. V tem času se boš naučila kako uporabljati in negovati svojo žensko energijo, kako se povezovati z neizčrpnim virom lastne energije ter kako utelešati in živeti ljubezen.


Vabljena na uvodno predavanje 
AVTENTIČNA IN ŽENSTVENA VSAK DAN
in predstavitev programa Avtentične Yin Akademije.

Predstavitev programa z uvodnim predavanjem je namenjena tistim, ki iščete pot ven iz vedno enih in istih vzorcev pa ne veste KAKO to storiti. Tistim, ki veste, da je čas, da se premaknete pa iščete konkretne rešitve.

Informativni večer je brezplačen in bo 13.11.2014 ob 19h na Turistični kmetiji Ježek v Šentvidu. Prijavi se preko spodnjega obrazca in si zagotovi svoj prosotor.