16. 09. 16

Moje vnetje sinusov mi je povedalo...
Z energijami in povezavami med različnimi telesi lastne multidimenzionalnosti se ukvarjam že toliko časa, da vem, da se nič ne zgodi brez, da bi se že prej odvilo na nefizičnih nivojih. In, ker sem tudi sama človek s čustvi in mislimi, se kljub temu, da nenehno delam na sebi zgodi, da zbolim. In čas je, da z vami podelim, kako se z boleznijo sooči transformacijska mentorica.

Prvič sem se šla potapljat. Super izkušnja, o kateri sem pisala tudi tukaj, a sem imela preveliko neoprensko obleko in sem se v 45 min pod vodo premrazila do kosti. Že zvečer sem čutila, kako se mi mašijo sinusi. V ponedeljek čez dan je bilo toliko dela, da »nisem imela časa« še za sinuse. Zvečer sem imela še predavanje v Čarnici v Slovenj Gradcu. Na poti tja in nazaj, sem simptome blažila tako, da sem imela za očali zataknjen Polarix. V torek zjutraj nisem bila več v najboljši formi.

Ampak jaz se ne dam, zato sem dopoldan samo na hitro naredila inhalacijo, šla še na dogovorjen sestanek ob kavi, peljala psa k veterinarju na pregled od smrčka do repa ter se dobila s kolegom na pijači. Že prej sem mu namreč telefonirala, če mi lahko prinese sistem za izpiranje nosu. Ko sva tako sedela, sem čutila, da imam vročino. In padla je odločitev, da naslednji dan pa res počivam.

Pobrskala sem po omarah, izvlekla ven vse, kar sem našla čajev, eteričnih olj, mazil itd., kupila limone in se pripravila, da telesu ponudim možnost samozdravljenja. V sredo sem zavzela bolniški položaj na kavču pod deko in v računalnik vpisala: sinus infection metaphysical meaning.

Luise Hay pravi, da vnetje sinusov nastane, kadar nas iritira oseba, ki nam je blizu. Gre za eno čustvo/občutek ali enkraten konflikt. 

Našla sem še: nezmožnost odcepitve od starih vzorcev. Ne vemo, na kakšen način bi rešili situacijo. Potlačena žalost in neizjokane solze. Potreba, da sprostimo blokado ter se pomaknemo naprej.

Potem sem prebrala: zagrenjenost, ki jo predolgo zadržujemo v sebi, ko neko situacijo »sovražimo« in energija te jeze vstopi v limpatični sistem, kjer sproži otečene bezgavke, vnetja pljuč in mehkih tkiv.

Bolj kot sem razmišljala, manj sem videla/vedela, kako naj bi se vse skupaj nanašalo name. Za nekaj časa sem opustila iskanje in sebe prepričala, da so vneti sinusi zaradi podhladitve res čisto fizična posledica. Tukaj pa res ni globljega pomena.

A mi ni dalo miru. In sem šla brat še naprej.
Vsaka bolezen ima svoj vzrok nekje v umu in sinuitis ni nobena izjema. Ali zase menite, da ste »overachiever«? Perfekcionist? Ali se pogosto zadržite in ljudem ne poveste vsega, kar mislite? Če je temu tako, potem ustrezate profilu, ki ga opisuje Robert Ivker, osteopat iz Denverja in avtor knjige Sinus Survival. On pravi takole: »Po mojih izkušnjah je potlačena jeza najmočnejši faktor, ki prispeva h kroničnemu sinusitisu. Je sprožilec za vse sinusne infekcije. Arhetip, ki je s tem povezan je največkrat visoko sposobna oseba, pogosto prvi otrok, ne zna odpuščati in je perfekcionist.«

In me je zadelo. Priznala sem si, da nisem bila iskrena do sebe. Spomnila sem se pogovora, ki sem ga imela s starši v petek pred potapljanjem. Način, kako sta reagirala na mojo novico, ni bil tak, kakršnega sem pričakovala. In bila sem veliko bolj jezna in prizadeta, kakor sem jima pokazala. In sem jima zamerila. Vendar te situacije nisem predihala, ker se je potem veliko dogajalo in je šlo nekako mimo.

Ok. Sedaj sem na kavču, s polnimi sinusi. Vendar se mi je zdelo, da je bilo vnetje vseeno pretirano za takšen dogodek. Začela sem razmišljati o podobnih situacijah v preteklosti. Ker nekaj sem se jih spomnila. Na to so se pojavili še spomini na podobne odzive. Ugotovila sem, da sem v otroštvu in puberteti velikokrat prišla do svojih staršev z nečim, kar sem menila, da je dobra novica (zame), onadva pa sta odreagirala s svojimi strahovi in moje navdušenje zabila nekam v tla. Vsa čustva so naenkrat privrela na plano in solze razočaranja so začele teči v potokih (samo pripomba: jokanje z zamašenimi sinusi ni zabavna izkušnja!!!).
Prepoznala sem njuno skrb, ki pa je prekrita z vzorcem polnim strahu: ko srečaš nekaj novega, najprej pomisliš na najslabše! – potem bo vse zgledalo boljše. Razumela sem, da je to njun način razmišljanja in delovanja, moja naloga pa je, da pregledam svoja pričakovanja naslednjič, ko jima predam kakršnokoli sporočilo. Kje, kdaj in zakaj pričakujem podporo, odobravanje in sprejemanje.

Kaj mi lahko pri tem pomaga? Bachove esence seveda. Vrba za zagrenjenost, svet, ki je kriv za moje trpljenje, zamero, ker ni po moje in zmožnost odpuščanja. Bukev za kritičnost in obsojanje ter sprejemanje čustvene bolečine. Cikorija, ker se mi ljubezen ne vrača tako kot sem si jo zamislila. Te tri so tudi v skladu z Luis Hay, ki pravi, da je vnetje sinusov zaradi tega, ker nas iritirajo nam bližnje osebe. In dodala sem še sporiš, da sem si dala mir glede dela in si dovolila počivati.

To je bilo v sredo popoldan. Zdravljenje s čaji, limonami, inhaliranjem Po-Ho olja od Vogela, eteričnim oljem japonske mete, dekco in veliko škatlo robcev sem seveda izvajala konsistentno že od torka. V četrtek sem se zbudila brez pritiska v sinusih. Lepo pretočni, diham (skoraj) normalno. Vse skupaj je izzvenelo v običajen prehlad. Toda počutje je bilo obupno, saj je moja energija zaradi prvega dne menstruacije še dodatno padla. Vesela sem bila, da sem si privoščila bolniško in počitek.

Popoldan sem bila dogovorjena z Domnom, da pridem k njemu na zdravljenje v tahionsko komoro (kaj je to preberi na dnu tega članka). Slučaaaajno sva se po dolgem času slišala že v ponedeljek in se dogovorila za četrtkov termin. Pridem tja, Domen se je še pošalil, če sem sploh prava oseba, saj se ne spomni, da bi me kdaj videl takšno. A že v predsobi se po 10 minutah počutim bolje.

Grem v komoro, se uležem in začutim, kako se intenzivno odvija zdravljenje. Čutim ušesa, tretje oko, grlo. Ko začnem dobivati sporočila svojega duhovnega vodstva, vem, da je vse ok in, da sem na pravem mestu. Po 20 minutah se počutim kot prerojena in skoraj čisto zdrava. Brez težav potem peljem še psa na sprehod in pospravim kuhinjo. Pri ogledu filma zvečer, ne čutim več nobenega pritiska v očeh, malce še pokašljujem in to je to.

V petek ni več sledu o vnetih sinusih. Nos je na 70%, počutje super. Polna luna je. Zvečer ima prijatelj žur za rojstni dan. Praznujem z njim tudi dejstvo, da sem v 5 dneh opravila z vnetimi sinusi. Da sem lahko sprostila jezo in zamero, ki sta tičali pozabljeni globoko v meni dolga leta. Hvaležna, da so mi sinusi pomagali odkriti to staro ponavljajočo zgodbo in sprostiti zastalo energijo.

Draga bralka ali bralec, kaj se lahko naučiš iz moje zgodbe? Bolezen ni nekaj, proti čemur se je potrebno boriti, ampak prinaša sporočilo. Seveda občutki niso prijetni, ampak bolečino čutimo dovolj močno, da se končno ustavimo in ji prisluhnemo. Jaz sem najprej dva dni bežala pred njo. Jo zgolj tolerirala, da je tam, ampak si v resnici nisem vzela časa zanjo. Ko mi je predala svoje sporočilo, ni bilo več potrebe, da ostane.

Seveda fizično telo potrebuje malenkost dlje, da sprocesira vse skupaj, ampak če mu ob tem nudimo izdatno podporo in ne zatiramo njegovih samozdravilnih sposobnosti, je ozdravljenje hitrejše in trajneše kot, če simptome zatiramo s kemijo.


___________________________________________________________________

Kaj so TAHIONI?
Tahioni so kvantni delci iz katerih izvira celotno vesolje. Tahionska energija je univerzalna energija, ki harmonično in enakomerno vpliva na vse frekvence elektromagnetnega spektra, tako na fizičnem nivoju kot tudi na emocionalnem in mentalnem nivoju. Tahionizacija v komori znižuje nivo entropije v fizični materiji, zato upočasnjuje proces staranja, ojača imunski sitem in razstruplja.

Kako deluje TAHIONSKA KOMORA?
Tahioni so vseprisotni delci iz vesolja, a na zemljo ne morejo prodreti zaradi zaščite ionosfere. Tahionska komora služi kot neke vrsta antena, ki sprejema tahione skozi hiperdimenzionalno črvino, ki izvira v oddajniku na GENESIS II orbitalni postaji daleč nad ionosfero, kjer lahko črpa velike količine tahionov.

Spletna stran http://www.tahion.si/

Tahionsko komoro lahko obiščete v Ljubljani, v Anima Soma centru na Vodovodni 99a. Obvezna predhodna rezervacija na 041 608 775 ali trojar.domen@gmail.com