20. 7. 07

Vse je vibracija - vibracija Ljubezni

Kaj je energija? Iz česa smo? Kaj sestavlja in poganja vidni in nevidni svet? Znanost se že dolgo trudi odgovoriti na ta vprašanja. Želi izmeriti. Izumlja naprave za merjenje teh valov pa onih impulzov… Valovanje torej in vibracije. Iz tega smo mi in vse kar je. VSE. Najvišja vibracija je vibracija čiste Ljubezni, vibracija Najvišjega. Iz nje izhaja vse drugo. Višja kot je hitrost vibracije bližje smo čisti Ljubezni in Svetlobi. Vibracije z različnimi hitrostmi tako predstavljajo različne nivoje energij, ki jim ljudje potem tako radi dajemo imena. Materialnost je naprimer močno upočasnjena vibracija. Življenjska energija – či, ki, prana – je že hitrejša vibracija, ki drži skupaj nižje vibracije materialnosti.

Če pogledamo na svet kot na prostor, kjer različne energije vibriraj različno hitro, ugotovimo, da se večina naših prepričanj in sodb kar hitro razblini. Ne obstaja več dobro ali slabo, ampak so le višje in nižje vibracije. In nižja kot je vibracija, bolj je oddaljena od Ljubezni. Zato je Ljubezen (brezpogojna seveda) "zdravilo" za vse. Njena zdravilnost je namreč v višanju vibracije. Tema je samo na drugi strani svetlobe. Jen a isti premici, če hočete, ampak samo na drugem koncu. Mi, kot svetle duše, smo znižali vibracijo in se spustili v materialnost, pozabili, da smo del Enosti in Ljubezni, da bi zopet lahko zvišali vibracijo in se vrnili v Enost. To je igra, ki jo igramo.

Tako živimo v svetu dualnosti in vse delimo na dobro in slabo, svetlo in temno, začetek in konec. Večina niti ne ve, da se vse to dogaja na isti premici. S tem, ko dvignemo vibracijo slabemu, se približamo dobremu, ko dvignemo vibracijo sebi, se približamo Njemu. Naše duhovno vodstvo obstaja na višji vibraciji od materialnosti, zato moramo dvigniti lastno frekvenco, če se želimo povezati z njim. Meditacija na primer je eden od načinov dviganja lastne vibracije. Vse kar nam "dvigne" energijo je višanje lastne vibracije. Zato je tako pomembno, da razmišljamo pozitivno, da se obdajamo z okoljem, ki nas dviga, nam pomaga rasti. In s tem se spreminja naša lastna realnost, naš svet, naše življenje in mi sami. Ni nam potrebno trpeti - trpljenje je le zadrževanje v nizkih vibracijah in nikakor ne pomaga k naši osebni in duhovni rasti. Včasih moramo skozi določeno vibracijo, da nas uglasi na frekvenco, ki nas pomaga dvigniti. Vsekakor pa trpljenje ni naš namen tu na Zemlji.

Danes že cel dan razmišljam o vibracijah in, da moram napisati nekaj na to temo. In ko sem odprla svoj mail sem dobila mesečno kanalizirano sporočilo Skupine. Ta kanaliziranja so ena mojih najljubših in resnično priporočam branje. In Skupina (angelov, mojstrov in bitij svetlobe) je povedala naslednje:

You came here with a purpose. You came here with a vibrational tone which is unique within you and that you carried from Home with the greatest possibility of sharing it with others. Find that tone. Do not worry about how you make a living at it. Do not worry about how your friends are going to accept it. Do not worry about whether or not people are going to call you “woo-woo”. Look at a way that you can express it for you will then be the mirror of god. You will then start to see well beyond the limitations of the field of duality and the field of polarity. You will begin seeing things as they really are, to start embracing every aspect of life. If you had one phrase to describe the meaning of life on Earth it would be “Enjoy the Ride”. What if we told you that you were here to have fun, laugh and play? What if we told you that you were here to enjoy the ride every step of the way? Well, we are telling you that again now. That is when you become the highest use to the universe that you can be. When you smile, when you laugh, you become the same vibration as the angels. Laughter is the language of the angels. That is how we communicate. That is how we communicate with you and when you notice that all of your belief systems temporarily go away when you laugh and you come down to what is real. That reality is beautiful.

See that in each other. Find ways of sharing that with each other. Find ways of expressing that through your stories, through your music, through your artwork through every piece of your vibration. Dare to push yourselves beyond the limitations of light and dark to see the absolute incredible beauty in the truth of the color of god.

Copyright 2007 Lightworker. This information is meant to circulate and may be freely disseminated, in whole or in part. Further information from the Group may be found at: http://www.Lightworker.com. Thanks for helping to spread the Light!

Ni komentarjev:

Objavite komentar