29. 12. 14

Meditacije z energijami nadangelov v mesecu januarju 2015


Vodena meditacija ponese v energije, ki predstavljajo naše vzorce, ki nam ne služijo več, nas poveže z lastnim višjim jazom, ter ponudi globok notranji mir, ki ga prinaša delovanje v skladu z višjo voljo duše. Meditacija, ki osvetli pot, resnico ter svetlobo obdobja, ki prihaja. Je čudovit način spoznavanja energij posameznih angelov, saj se na vsaki meditaciji posvetimo vibraciji le enega nadangela, ki vas spremlja še cel teden.

Število mest je prostorsko omejeno na 8, zato so potrebne prijave na zdravljenjeduse@gmail.com ali 040 888 978 (Manca). Kotizacija za eno meditacijo je 15€, za vsa 4 srečanja v januarju je cena 45€. Meditacije potekajo na Tržaški 2 v Ljubljani, podrobna navodila dobite ob prijavi.


Nadangel Chamael - 05. januar 2015 ob 19h
Osnovno sporočilo, ki ga prinaša Nadangel Chamael je JE KOT JE. Nov začetek za ljubezen. Nov način bivanja. Pomaga, da znamo opaziti in uživati v lepoti, ki se nahaja okoli nas. Pomaga nam, da se povežemo z brezpogojno ter božansko ljubeznijo. Prinaša nam dar sprejemanja samega sebe ter sproži proces, da začnemo ljubiti sami sebe.

Nadangel Tzadkiel - 12. januar 2015 ob 19h
Možnost ponovnega rojstva, nove perspektive v našem razumevanju in doživljanju ljubezni. Gaia, zemlja, lahko postane planet nežnosti in ljubezni. Nadangel Zadkiel nam lahko pomaga izraziti ljubezen do nas samih, tako da se sprejmemo, in do drugih, tako da razvijemo sočutje. Tako lahko evolviramo mi in zemlja. Ljubezen raztopi reakcije in jezo ter prinese novo upanje za mir. Ojača žensko vodstvo in intuicijo.

Nadangel Jofiel - 19. januar 2015 ob 19h
Jofiel nam pomaga sprejeti višjo resnico, harmonijo in zaupanje. Svetopisemska zgodba pravi, da je Jofiel popeljal Adama in Evo iz raja. Nekateri od darov potovanja, tudi tistega iz raja, so: večje zavedanje sveta, nov pogled na to, kdo sploh smo, in nova hvaležnost za dom, ko se izpostavimo nedomačemu. V tem primeru se dom najverjetneje nahaja v vrtu srca. Izgleda, da se v vsakem stanju človeka, v vsaki osebni izkušnji, nahaja vidik hrepenenja.

Nadangel Haniel - 26. januar 2015 ob 19h
Če se počutimo, da nam primanjkuje ljubezni, ali pa imamo občutek, da nam nečesa primanjkuje, je vzrok v tem, da ljubezni nismo dopustili steči skozi nas. Nadagel Haniel pomaga, da prepoznamo vrzeli v svojem življenju in jih napolnimo iz svoje notranjosti, namesto, da hrepenimo in čakamo, da se zapolnijo iz zunanjega sveta. Haniel spodbuja kvalitete, zaradi katerih je vredno živeti: prijateljstvo, ljubezen, družabništvo, usklajenost in ravnovesje.

PREVZEM ODGOVORNOSTI ZA PRIJAVO NA MEDITACIJO
 S prijavo na meditacijo po mailu zdravljenjeduse@gmail.com rezervirate mesto - število mest je omejeno na 8, zato vsi ne pridejo vedno na vrsto. Če na meditacijo ne morete priti, bodite toliko odgovorni in odpovejte dovolj zgodaj, da lahko pravočasno obvestim tiste v čakalni vrsti.