25. 12. 14

Božična sinhronost in srčno vodstvo na ženski način

Takole se je moj Božič pričel. Včeraj zvečer sem iz angelskega tarota potegnila karto Cesarica, katere angelsko energijo predstavlja nadangel Gabriel - ta torek je Gabrielova energija zelo močno vstopila vame med meditacijo in v ponedeljek vodim meditacijo z Gabriel. Sporočilo karte se glasi: naj se vaše sanje rodijo, razvajajte sebe in druge. Razsipno obilje.

Včeraj sem poslušala radijski intervju (zelo priporočam v poslušanje) z mojim menotrjem Edvardom in njegov stavek, ki je zarezoniral z menoj je bil: naučiti se živeti sam s sabo pomeni biti blag sam s sabo. razvijala sem ga naprej in ugotovila, da imata blagost in blaginja enako osnovo. Ko smo blagi sami s seboj namreč se prične blaginja, ker si jo privoščimo, ker se pričnemo zavedati, da smo je vredni, da je to Vesolje, ki nas podpira, ker smo del njega. In v Vesolju je toliko obilja, da imamo celo svobodno voljo, da mislimo, da ni dovolj za vse. kako smo pravzaprav arogantni! Ko sem zvečer potegnila karto Cesarice, se mi je to le še potrdilo.

Danes zjutraj, na božični dan, sem med umivanjem zob začutila močan klic, da je čas za novo ekvilibrium stekleničko. In takoj, ko sem vstopila v sobo s stekleničkami, sem vedela, da je na vrsti Metka. In to tista, ki je v zgornjem delu svojo koralno barvo nadgradila v rumenkasto. Ja znanje, ki deluje skozi energijo sodelovanja. Ob pogledu na barve, sem tekla v spalnico h kartam in ugotovila, da je slika na karti Cesarice v enakih barvah! Energija steleničke B92 (Metka) pomaga, da zaupamo lastni intuiciji, govori o ženski, ki prevzema iniciativo in o ženskem vidiku notranjega otroka. To zadnje se mi zdi čudovita simbolika, kajti Božič je praznik novega rojstva, ko se rodi otrok. Rumenkasta barva v zgornjem delu me nagovarja, da prevzamem svojo moč, da je moja Ženska dovolj odrasla, da uporabi znanje in sledi impulzom srca (olivna), da ponese svoje izkušnje in znanje naprej tistim, ki ga potrebujejo. Skozi sodelovanje in soustvarjanje, skozi srčno energijo. Olivna barva predstavlja žensko vodenje skozi energijo srca (Feminine leadership from the heart)


Ker mi je to zvenelo znano, sem v roke vzela svoj dnevnik in pogledala zapis iz leta 2013, kjer sem zapisala, da želim delovati in izvajati srčni coaching za ženske na vodstvenih položajih. Da želim naučiti ženske, kako se skozi žensko energijo preko sodelovanja, brez agresivne tekmovalnosti lahko doseže veliko več. In letos sem preko Razcveta ženske tudi sama izkusila, kaj v resnici pomeni sodelovanje in soustvarjanje. Kako me kot žensko to v resnici izpolnjuje in ne izčrpava. Kako v resnici konkurenca ne obstaja, ker ima vsak v sebi unikatno darilo, ki ga prinaša svetu. In preko nekaterih strank že preizkusila, kako čudovito je, ko ženska prične voditi zaposlene na ženstven način, ko brez napora doseže boljše rezultate, ker dovoli, da energija teče, da se izrazi na najboljši možen način.

Uživam v teh novih energijah in komaj čakam, da jih še bolj ozavestim ter prizemljim. Pri kreativnosti me spremlja energija nadangela Gabriel - njen ženski aspekt, ki prinaša ustvarjalnost, sporočilo Izvora, da je Boginja nenehno prisotna, da se želi izražati in pokazati vse svoje sposobnosti.