31. 07. 17

Ko vstopiš skozi Levja vrata, se zgodijo čudežiVsako leto konec julija in začetek avgusta, natančneje med 26.7 in 12.8, se odprejo t.i. Levja vrata. Energije, ki so nam v tem času na voljo pa so najmočnejše 8. avgusta.

Da bi razumeli pomen tega obdobja, je najprej potrebno poznati tri glavne kozmične igralce v tem času. To so naše Sonce, zvezda Sirius in Zemlja, ki se ravno v tem času poravnajo v ravno linijo. S tem se njihove energije uskladijo in amplificirajo.

Sirius predstavlja naše duhovno sonce in nosi v sebi informacije višjih duhovnih nivojev. Ko se poravna z našim Soncem, se njegova energija okrepi in preko našega Sonca prenese na Zemljo. Povečan pretok svetlobnih informacij Zemljo dobesedno preplavi in s tem omogoči, da se tudi ljudje lažje povežemo z višjimi nivoji bivanja.

To seveda sproži duhovno prebujenje, nove vpoglede, načine zaznavanja in s tem pomaga zvišati nivo zavedanja. Nova duhovna spoznanja, doseganje višjih vibracij in aktiviranje svetlobnih nivojev, ki so bili do tedaj nedosegljivi, je posledica tega intenzivnega energetskega poravnavanja.

Ker je Sonce ravno sedaj v zodiakalnem znamenju leva, je to obdobje dobilo ime Levja vrata. Ker so energije najmočnejše prav 8.8., ki predstavlja neskončnost, moč, božansko povezanost in obilje, je to tudi datum, ko je aktiviranje in odpiranje svetlobnih kod zapisanih v DNK najlažje ter najmočnejše.

Letos je tako že tretje leto zapored, kar delam aktivacije DNK in vsakič se dogajajo novi premiki. Spodaj nekaj povezav na članke, kjer lahko izveš več.

Duhovnost in DNK
DNK - naša osebna kozmična knjižnica
Angelska narava ima svoj svetlobni DNK
Levja vrata in portal 8-8-8

Kaj konkretno prinašajo Levja vrata letos?


Povezava med osebnostjo in dušo te postavi v pravo perspektivo lastnega poslanstva. Ko se je tvoja duša odločila, da se utelesi na Zemljo, se je pričela tvoja človeška izkušnja. Toda v tebi je mnogo več kot le to, kar ti je privzgojeno in priučeno. V sebi nosiš modrost, ki jo je duša pridobivala v različnih inkarnacijah in na različnih nivojih zavedanja. Ko krepiš to povezavo, se stapljaš z modrostjo, ki presega razumevanje tvojega logičnega uma.

Duše se odločijo za človeško izkušnjo, ker tako raziskujejo, okušajo, potujejo in živijo izkušnjo čustev ter posebne vibracije dualnosti, ki jo ponuja Zemlja.


Namesto, da bi uživali v tej čutnosti in vsemu, česar na svetlobnih nivojih ni mogoče. Se ljudje zataknemo v monotonost vsakdanjika in pozabimo čemu smo v resnici tukaj.

Hvaležnost za človeško izkušnjo, za možnost bivanja v človeškem telesu in izkušanja življenja na Zemlji je zanemarjena plat duhovne rasti. Biti v človeškem telesu ima velikokrat negativen prizvok, saj je potrebno »obvladati« vibracije, ki so dušam velikokrat naporne. Toda lepota človeške izkušnje je tista, ki dušo privlači v utelešenje.

Biti polno utelešeni in hkrati živeti polni potencial in modrost duše je tema letošnjih Levjih vrat. Glava v nebesih, noge na Zemlji, srce kot povezovalec obojega. Kaj je torej tisto, kar življenje dela vredno življenja? Kako lahko kar najbolje izkoristiš izkušnjo, ki ti je dana? Zakaj je fantastično biti človek?

Letošnja DNK aktivacija bo zato energijsko usklajena z intenzivnejšim utelešenjem, čutnostjo in zavedanjem, da smo angeli, ki imamo človeško izkušnjo in ne obratno.

Več o DNK aktivaciji in prijava na http://bit.ly/angelskiDNK