24. 07. 17

Levjesrčnost v novi luni in tedenski navdihiO seriji Avtentične in ženstvene več najdete na tej povezavi >>

Sedaj pa še nekaj o trenutnih energijah. Glede na letni čas, dopuste in vročino zunaj, je navzven vse navidezno mirno. Toda znotraj imam občutek, da vse vre in se kuha, da se dogaja notranja alkimija, ki vse spreminja. Imaš tudi ti takšen občutek? Smo v obdobju, ki so ga v starem Egiptu označevali kot konec starega in začetek novega letnega cikla. S poplavnim obdobjem, ki ga je napovedala zvezda Sirius, se je namreč pričelo novo obdobje.

Če pogledamo z današnjimi očmi, v poletje vstopimo s poletnim solsticijem, ko se odprejo magične in čudežne moči, nadaljujemo z vzhajanjem zvezde Sirius, ki predstavlja naše duhovno sonce in vse skupaj doseže višek ob odpiranju Levjih vrat v začetku avgusta.

Da ne govorim o včerajšnji novi luni v levu, ki prinaša novo možnost vstopanja v lastni potencial. Včeraj smo namreč čutili vpliv nove lune v levu, ki nas sprašuje ali imamo dovolj poguma, da stopimo v svojo veličino, v svoj polni potencial. Naša osebnost je tista, ki je majhna in čeprav se Ego trudi, da bi bil velik in pomemben, se hkrati zaveda, da "blefira".

Šele, ko odpremo srce vsem svojim notranjim strahovom, šele takrat se lahko dvigne vibracija dovolj visoko, da se naša veličastna duša integrira v naše fizične celice. To je proces, ki ne nastane čez noč.

Veš, kaj vse vsebuje beseda "levjesrčni"? Vse, kar označuje, je pomembno, da se lahko zares odpremo svojemu notranjemu kraljestvu in zavzamemo prestol svojega življenja. SRCE je tisto, ki se mora odpreti in ta mesec nas energije iz ozvezdja leva podpirajo, da osvetlimo svoje strahove, ki kot stražarji stojijo pred našim srčnim prostorom ter nam preprečujejo, da bi zares vstopili v resnico lastnega srca. Ti srčni stražarji, ki nas uSTRAHujejo, se umaknejo le najmočnejši sili v Vesolju: LJUBEZNI

V tem članku sem zapisala, kako sem se soočila s svojim strahom in se prepustila ljubezni, da sem lahko začela potovanje v svojo veličino. Naj ti bo svetilnik, da tudi ti najdeš svojo.

Zato te tudi vabim, da se mi pridružiš na aktivaciji DNK ob portalu 8-8, ki bo tokrat že tretje leto! Aktivacije na posebne datume imajo namreč močne dolgoročne učinke. Če ti ni uspelo priti na solsticijskega konec junija, ti morda uspe sedaj.

Prijave na http://bit.ly/angelskiDNK

Če si že bil-a na kateri od mojih aktivacij pa bi želel-a še globlje, na nove nivoje, je tvoja cena polovična! Piši mi na info@manca.si ali me pokliči na 040 888 978 za prijavo.