10. 2. 16

Avtentični vikend za dušo in telo

http://manca.si/avtenticni-vikend-za-duso-in-telo/

Kdaj ste nazadnje razmišljali o tem, da bi si vzeli vikend zase ali za vaju? In v tej dvojini se lahko skriva partner, prijatelj ali prijateljica, hčerka ali sin, sosed ali soseda... kdorkoli vam pomeni toliko, da želite z njim ali z njo še izboljšati odnos.

V začetku meseca marca nas bo zajel močan val visokih vibracij iz središča galaksije in naša svetlobna telesa se bodo nadgradila. Vendar to pomeni, da bo učinek pozitiven samo, če bo ta integracija potekala zavestno. Zato ne morem dovolj poudariti, kako pomembno je, da poznamo svojo energetsko anatomijo. Če se ne zavedate procesov v lastni energiji, imate občutek, da se je svetu zmešalo (z vami vred). Energije se namreč sproščajo, dvigajo vibracijo in na površje prinašajo vse, akr je potlačenega v senčni del lastnega bitja. Vodnarjeva doba je že tukaj, temelji na ljubezni in povezovanju. In zato so najbolj na udaru ODNOSI.

Zato je v marcu, na prehodu v pomlad dobro narediti detox na vseh energetskih nivjoih in na fizičnem nivoju. 19. in 20. marca si privoščite vikend crkljanje za vas, vašo dušo in telo. Privoščite si pomladno razstrupljanje vas in vaših odnosov na vseh nivojih. Vstopite v svojo avtentično energijo s pomočjo katere boste začeli kreirati avtentične odnose.

Prvi dan se bomo posvetili izkušanju in zaznavanju energetskih teles. Prečistili jih bomo in med seboj uskladili.

Sobotni večer je namenjen angelskim energijam, ko bomo naredili prav posebno angelsko tehniko za čiščenje preteklih energetskih vezi, ki vas še omejujejo in očistili ljubezenske zaobljube, ki so bile dane v preteklosti (in to vseh življenjih v preteklosti!)

V nedeljo bomo skozi razumevanje moške in ženske energije poskrbeli, da bodo naši odnosi postali usklajeni z novimi energijami. In vse to skozi vaje, izkušnjo in samozavedanje. Izkušnje namreč ne pozabiš!

Če ne zdaj, kdaj?

Vikend za dušo in telo v marcu je namenjen poglobljenjemu razumevanju, izkušnji in prečiščevanju vzorcev, ki preprečujejo, da bi s seboj in drugimi ustvarjali prave avtentične odnose. Transformacija, ki ti lahko prinese konkretne rezultate na dolgi rok, je moja specialnost.

Cilji, ki sem jih zastavila za udeležence seminarja so:
  •     da ozavestiš sebe kot energetsko bitje,
  •     da prepoznavaš svoje lastne čakre, dimenzije in nivoje,
  •     da pocrkljaš in sprostiš fizično in ostala svetlobna telesa,
  •     da se naučiš razlikovati med moško in žensko energijo (jin in jang princip),
  •     da razumeš na kakšen način smo ženske in moški med seboj različni,
  •     da izkusiš te razlike že na samem seminarju,
  •     da se odpreš pravemu avtentičnemu partnerstvu, ki te lahko podpira v tem, da postaneš najboljša verzija sebe.
Več informacij, program in ponudba na tej povezavi.