14. 10. 12

Oktober v trgovini Zdravljenje duše

Torek 16.10.2012 v času, ko je trgovina odprta - Angelski ridinigi po 5€. Zaradi izjemnega zanimanja, ki jo je imela akcija angelskih ridingov v predpreteklem tednu, sem se odločila, da bom vsak torek na voljo za kratke 15 min angelske ridinge po tej simbolični ceni. Predhodne najave niso potrebne.

Četrtek 18.10.2012 od 15h do 19h - Do zdrave kože s pomočjo ročno izdelanih naravnih mil Lejca. Gospa Mileva Štukelj, ki sama izdeluje ta čudovita mila, bo na voljo za svetovanje glede prave izbire mila primernega za vašo kožo.
 
Tako kot hrana tudi uporaba mil vpliva na naše zdravje, saj telo vpije 60% snovi, ki jih nanesemo na kožo. Zato je zelo pomembno, da smo pri uporabi mil še posebej pozorni na njihovo sestavo. Mila naj bodo čim bolj naravna, s čim manj dodatki, ki kožo predvsem dražijo in jo naredijo občutljivo, s tem pa povečajo možnost nastanka kožnih bolezni, alergij ipd. Predvsem se je potrebno izogibati dodatkov, kot so naftni izdelki, umetna barvila, dišave in konzervansi. Tudi naravni dodatki nam lahko prej škodijo kot koristijo. Eden od najbolj problematičnih naravnih dodatkov so eterična olja, ki kožo dražijo in povzročajo alergije.

Mila »Lejca« so narejena iz rastlinskih olj (olivno, kokosovo, palmovo), vodnimi in/ali oljnimi izvlečki zdravilnih rastlin. Ne vsebujejo nobenih dodatkov, ne umetnih, ne naravnih. Mila so izdelana ročno po hladnem postopku, kjer so sestavine zmešane skupaj pri nizki temperaturi. Ob tem se ohranijo vse pozitivne lastnosti olj in zdravilnih rastlin. V postopku saponifikacije oz. umiljenja nastaja tudi naravni glicerin, ki v celoti ostane v milih in s svojimi vlažilnimi lastnostmi preprečuje nastanek suhe in razdražene kože.

Mila »Lejca« kože ne dražijo, ampak jo nežno umivajo, navlažijo in nahranijo. Koža je po umivanju mehka in voljna. Vse izbrane sestavine blagodejno vplivajo na kožo, jo ščitijo pred zunanjimi vplivi in s pomočjo dodanih zdravilnih rastlin odpravljajo težave pri različnih kožnih boleznih, kot so ekcem, lišaji, dermatitis, luskavica, alergije, suha in razpokana koža, mastna in aknasta koža, razdražena in vneta koža ipd.

Predhodne najave niso potrebne, je pa zaželeno, da na mail manca@zdravljenje-duse.si ali lejca.si@gmail.com sporočite kakšno kožo imate oz. katere težave s kožo bi želeli odpraviti, da gospa Mileva Štukelj lahko zagotovi zadostno količino ustreznih mil. Ročno izdelano naravno milo morate sami preizkusiti, da ga boste resnično cenili!

Torek 23.10.2012 v času, ko je trgovina odprta - Angelski ridinigi po 5€.

Četrtek 25.10.2012 ob 18:00 - Aura-Soma ogledalo duše. Predstavitev barvnega sistema Aura-Soma. Kaj je Aura-Soma? Kako nam pomaga pri delu na sebi in razreševanju izzivov. Kaj lahko pričakujete ob uporabi izdelkov ter zakaj meni brez Aura-Some živeti ni :)

Predstavitev: Manca Razboršek, predstavitev je brezplačna, zaradi omejenega števila mest so potrebne predhodne prijave na manca@zdravljenje-duse.si ali 040 888 978.

Na voljo Ekvilibrium stekleničke po znižani ceni 15€!

ODPIRALNI ČAS TRGOVINE
Dopoldan Popoldan
Ponedeljek 16:00-20:00
Torek
15:00-18:00
Sreda 15:00-18:00
Četrtek
15:00-18:00
Petek 9:00-12:00

Trgovina se nahaja na Brilejevi 2 v Ljubljani. Termini za svetovanja so na voljo izven odpiralnega časa trgovine in po vnaprejšnjem dogovoru. Za termin, ki vam najbolje odgovarja pokličite na 040 888 978.