1. 8. 18

1000 ŽENSK V LJUBEZNI DO SEBE



ENA ŽENSKA, KI SIJE IN JE ODPRTA LJUBEZNI, LAHKO OZDRAVI CELOTNO SKUPNOST.
SKUPNOST TAKŠNIH ŽENSK LAHKO OZDRAVI CELOTEN PLANET.

Kaj lahko naredi 1000 sLOVEnk?


NAJPREJ SE MORAMO ZALJUBITI VASE IN DVIGNITI SVOJO VREDNOST! 

10 dnevna mini šola zaljubljanja vase za izboljšanje partnerstva se bo odvijala v FB skupini Aktiviraj Uživaj Navdihuj od 10.-20.avgusta. Šola je namenjena izključno ženskam.

(Ker ne bo video vsebin, ki bi zahtevale prisotnost v živo, jo lahko spremljaš tudi na dopustu, preko svojega pametnega telefona! V bistvu še bolje, ker si lahko vzameš čas… v glavnem splača se ti brati tole naprej…)

Tokrat želim iti na veliko, ker je program, ki sem ga naredila, z vsemi vajami in vsemi meditacijami, ki zahtevajo 10-15 minut na dan tako fantastičen, da sem se morala odločiti:
  • Ali grem na veliko in to predam velikemu številu žensk?
  • Ali grem v plačljiv program in predam to samo tistim, ki so pripravljene investirati vase, saj vem, da bodo rezultati zeloooo hitri in oprijemljivi?
Odločila sem se, da bom mini šolo naredila brezplačno!

Potrebni so 4 koraki, da se je lahko udeležiš!
  1. korak: Odloči se, da si boš 10 dni vsak dan zares vzela čas zase: 10-15 minut na dan. (10 dni bodo v FB skupini vsak dan objavljena navodila, vprašanja in domače naloge, ki ti bodo vzele 10-15 min in te bodo vodile, da nekaj spremeniš, razmisliš ali kako drugače usmeriš svojo pozornost.)
  2. korak: Prijavi se v skupino Aktiviraj Uživaj Navdihuj, kjer bo mini šola potekala.
  3. korak: Odgovori na 3 vprašanja, ki se bodo pojavila ob prijavi v skupino. Če odgovorov ne bo, žal ne bom potrdila prijave!
  4. korak: Pripravi si zvezek v katerega boš pisala dnevnik, odgovore in domače naloge. Šola je šola tudi, če je mini in ne zato moreš biti brez zvezka! (če ga še lepo okrasiš, narišeš naslovnico ali dodaš nek svoj individualne izraz toliko bolje)
Še trije dodatni koraki:
  • Povabi zraven še prijateljico ali več njih, deli z njimi ta zapis in vabilo
  • Izkoristi skupnost žensk, ki jo ponuja zaprta FB skupina. Dovoli si izraziti svoja občutja, misli in izkušnje.
  • Na spletni strani http://manca.si snemi priročnik 10 korakov zaljubljanja vase, če ga še nimaš in ne, niso isti koraki kot jih bomo predelovale v mini šoli.

ZAKAJ MINI ŠOLA LJUBEZNI DO SEBE ZA ŽENSKE?

Želiš in zaslužiš si srečen, enakovreden in avtentičen partnerski odnos. To ni nobena skrivnost. To si želi 97% ljudi! (preostali 3% so tisti, ki imajo resne psihične težave in niso na tej frekvenci, zato o njih danes ne bom…)

Toda vsak odnos se začne s tistim najpomembnejšim v življenju vsakega posameznika. Odnosom do sebe. To je potovanje, ki te pelje v poznavanje sebe.

Mini šola je zasnovana tako, da ti pomaga stopiti na pot samozaljubljanja. (Ko ljubiš sebe, lažje sprejmeš ljubezen drugih.) Na tem mini tečaju boš prejela informacije, namige in trike, ki ti bodo odstrli tančice tvoje lastne (ne)vrednosti.

To ni tečaj, kjer izveš, kako lahko nekoga prisiliš, da te sprejme in se zaljubi vate. Niti to ni tečaj, kako v 48 urah najti ljubezen tvojega življenja. To ni tečaj, ki bi ti povedal, kako lahko spremeniš svojega partnerja, da bi delal, kar ti želiš.

To je mini šola, ki ti pomaga, da se zaveš svoje maksi vrednosti, da odkriješ svojo senzualnost in postaneš bolj samozavestna v odnosih. To je mini tečaj razumevanja tega, kar želiš, da boš to izrazila na način, ki ga bodo moški maksimalno razumeli.

Ta 10 dnevna mini šola, te bo popeljala na pot samospoznavanja ter odkrivanja tega, kar si želiš v partnerstvu.
  • Odkrila boš, katere potrebe imaš nezadovoljene in kako jih izraziš
  • Naučila se boš, da si v razmerju 100% prisotna in pristna
  • Spoznala boš svojo kreativno spolno energijo in jo izrazila skozi zapeljivost
  • Sprejela boš odgovornost za svojo srečo
  • Ugotovila boš, zakaj si vredna ljubezni
  • Aktivirala boš zavest maternice
Prijavi se čimprej v skupino, kjer je že veliko obstoječih vsebin za poglobljeno delo na sebi. Že sedaj te bo sprejela skupnost skoraj žensk, ki se ne bojijo svojih globin in ti bodo z veseljem izrekle dobrodošlico!

Deli to povabilo s prijateljicami, da presežemo število 1000 (iz skupine se še vedno lahko odjaviš, če ti karkoli ne bo všeč). Klikni spodnji gumb in deli naprej!