25. 4. 21

Podpora prednikov za novo dobo

Draga duša, se zavedaš koliko močnih žensk in moških ti je predalo svoje gene?! Kaj vse so v življenju doživali in koliko poguma so nekateri premogli, da so (pre)živeli!


Da, predali so ti travme, predali so vzorce, ki te sedaj omejujejo, da zacvetiš v svoji polni moči. Toda ne smeš pozabiti, da je to samo en delček zgodbe. Da je z vsem neprijetnim prišlo tudi ogromno podpore. Nekaterih stvari niso zmogli, a verjemi, da sedaj stojijo za teboj, navijajo zate in te podpirajo, ker vedo, kako močna in mogočna duša si. 🌸

Se zavedaš, koliko notranje moči imaš v sebi, da lahko nosiš breme, ki so ga predajale naprej vse tiste generacije, ki niso zmogle. In koliko ljubezni je v tebi, draga duša, da si se javila v to družinsko linijo! Da, brezpogojne ljubezni.

Zagotovo ti ni lahko in niti ne enostavno, ko ti tolikokrat ni jasno ZAKAJ in zakaj ravno TI. 

Toda spomni se na svoj pogum, ko si izbirala to življenje. Spomni se, kako noro privlačno se ti je na dušnem nivoju zdelo, ko si vedela v kaj se podajaš in bila 1000% prepričana, da boš zmogla. Drugače tega ne bi izbrala.

Draga duša tvoja naloga, tvoje poslanstvo je, da vse to presežeš. Zato si se utelesila prav sedaj v ta čas, ki ti to omogoča. Prav sedaj je vse tako zelo pospešeno, da ti pomaga odložiti bremena, presvetliti senco in pregnati demone, ki so do sedaj mešali štrene.

Draga duša čas je, da spustiš vse, kar te omejuje in za zaupanjem ter pogumom objameš vse, kar te podpira. Ter stopiš naprej. Ven iz starih vzorcev.

🌸

Preživetveni strahovi so pripadali tvojim prednikom, ki so živeli v drugačnih časih. Ti s temi časi nimaš več povezave, zato SPUSTI. Zapri in zakleni ta vrata, ključ pa vrzi v brezno pozabe.

🌸

Travme v odnosih in zatrta čustva zaradi patriarhalnih struktur so omejevala tvoje prednike, toda ne tebe. Ti živiš v svobodnem svetu, kjer se lahko izražaš na nešteto možnih načinov in zato ne bo gorela nobena grmada več. Opusti strahove, da boš zavržena, nesprejeta, zavrnjena ali kako drugače kaznovana, ker te kolektivne strukture enostavno niso več potrebne.

Draga duša spomni se svojega zvezdnega izvora, kjer je Ljubezen vseprisotna in ji dovoli, da se skozi tebe zliva na Zemljo ter ti kaže pot v nove načine povezovanja ter sodelovanja. Neguj in poskrbi za svojo POLNOST 💚, ki se nato razliva v svet, ki ga kreiraš z Ljubeznijo in skozi odprto srce.

Dovoli si doživeti drugačno realnost od tiste, ki so jo živeli tvoji predniki. Pokaži jim, d anjihvo trpljenje ni bilo zaman, Da njihove osebne žrtve niso bile zgolj same sebi namen, ampak so TEBI omogočile, da lahko KREIRAŠ NOVO ZEMLJO.

🌸 Draga duša zaČUTI svojo Veličino, podporo svoji prednikov in prednic ter vstopi na naslednji nivo rEVOLUCIJE v času, ki pripada ljubečim srcem ter kristalnim dušam. Točno takšnim kot si tudi TI 🥰

❤️💚👇💚❤️


V spodnjem videu najdete namig, kako lahko hitreje razrešite vzorce povezane z družinsko karmo 👇

👇👇👇

Esenco Rdeči mak naročite >> TUKAJ<<