20. 4. 08

Obilje

Ljudje smo se navadili verjeti, da je razlog skoraj vseh naših težav pomanjkanje denarja. V današnjem času je to še toliko bolj očitno. Umetno ustvarjene potrebe, ki nam jih vsiljujejo reklame in marketinške akcije, nam poberejo še zadnje eure iz računa. In, ker danes ni nič zastonj, si ne moremo kupiti tega in onega, kaj šele, da bi si omislili nekaj kar zares želimo. Tako sanjamo o lepih hišah, dobrih avtomobilih in sanjskih potovanjih, ki jih nikoli ne bomo imeli. Ste kdaj resnično spremljali kam gre vaš denar? Kam odteka vaša energija?

Kajti denar je energija. Denar je tako vprogramiran v naš um, da kadar govorimo o obilju, vedno najprej pomislimo na denar. Če rečemo, da je nekdo bogat, pomislimo, da ima veliko denarja. In do naše zavesti ne pride nikakršna drugačna oblika zaklada, kot v obliki zlatih cekinov. S tem dajemo denarju še večji pomen in ga istočasno sami sebi odrekamo. Sedaj pa veliki preobrat: obilje ni denar, bogastvo ni denar in zaklad ne vsebuje zlatih cekinov. V svetu dvojnosti v katerem živimo, se obilje dojema kot materialno bogastvo. Se vam ne zdi, da s tem sami sebe omejujemo?!

Zakaj ne bi bilo obilje vse česar si želimo? Če želimo potovati po svetu, ker nam je to v veselje in nas osebno in duhovno bogati, ni potrebno, da manifestiramo denar, ki ga potrebujemo. Naša naloga je, da se osredotočimo na cilj – želimo potovati po svetu! Kako se bo to zgodilo, s kom in kdaj ter na koncu tudi za koliko denarja, prepustimo Vesolju. Vesolje (Angeli, Mojstri, Bog, Ljubezen, karkoli vam bolj odgovarja) nam vedno zagotavlja tisto, kar nas bogati in nam olajšuje življenje v fizični realnosti. Mi smo tisti, ki mu to otežujemo z našimi miselnimi vzorci, preveč natančno izdelanimi načrti, strahovi, ki jih imamo glede svojih želja, predvsem pa z nezaupanjem. Da, želimo na pot okoli sveta, ampak ne verjamemo, da si to zaslužimo, da je to sploh možno, da bomo to sploh preživeli!

Potrebno se je odpreti vsem možnostim in poskrbeti, da imamo čim manj blokad, ki nas oddaljujejo od zastavljenih ciljev. Kadar se odpremo obilju, se odpremo vsem možnostim. In takrat prične v naše življenje pritekati sveža energija, kin am zagotavlja, da pritegnemo vse, kar potrebujemo. Če je za to potreben denar, bo prišel tudi denar. Kako? ... pustimo se presenetiti. Ko sem se odločila, da grem na izobraževanje za Angelskega terapevta na Havaje, sem najprej izgubila službo, ker tam nisem imela plače, ki bi mi tako potovanje omogočala. In nato dobila službo, ki mi je to omogočila. In večkrat je tako, da moramo nekaj izgubiti oziroma napraviti prostor za novo.

Vedno se vse dogaja po božanskem načrtu in ob pravem času. Zaradi tega se morda ne bomo izognili težkim trenutkom, vendar nam bo to zavedanje omogočilo, da jih bomo lažje prestali. Za vsakogar je vedno najbolje poskrbljeno in vsakomur je namenjeno obilje, le dopustiti moramo, da se nam zgodi. Vendar je res, da ima vse svojo ceno. Morda moramo iz svojega življenja odpustiti določene stare vzorce, morda moramo bolje poskrbeti zase, morda moramo celo izgubiti bližnjega, da lahko zavibriramo na vibraciji, ki bo k nam pritegnila željeno. Kajti v duhovnem svetu enako privlači enako. Če želimo ljubezen svojega življenja, se moramo z njo uglasiti. Če želimo srečo, je ne bomo priklicali, ko smo v depresiji. In če želimo duhovno rasti, moramo vzeti svojo moč nazaj, se vanjo postaviti in v njej ostati. Vse želje so uresničljive, če smo nanje pripravljeni in se jih ne bojimo.