2. 02. 15

Angelske meditacije v februarju


Kadar me nagovorijo angeli, ker imajo sporočilo, ki ga želijo skozi svojo prisotnost predati naprej, se začnejo moji osebni procesi. In tako je bilo tudi v lanskem novembru, ko so mi v moje energijsko polje poslali navdih, da pripravim meditacije z angelskimi vibracijami.

Kadar svetloba brez ovir napaja naša energijska telesa, se počutimo lahkotne in naše življenje teče brez nepotrebnih težav v vseh situacijah in odnosih. Včasih potrebujemo močan energijski curek, da izperemo in premaknemo morebitno zastalo energijo. Angelska svetloba vas presvetli in vas poveže z vašim lastnim svetlobnim telesom.

Vodena angelska meditacija nas ponese v energije, ki predstavljajo naše vzorce, ki nam ne služijo več, nas poveže z lastnim višjim jazom, ter ponudi globok notranji mir, ki ga prinaša delovanje v skladu z višjo voljo duše. Meditacija, ki osvetli pot, resnico ter svetlobo obdobja, ki prihaja. Je čudovit način spoznavanja energij posameznih angelov, saj se na vsaki meditaciji posvetimo vibraciji le enega nadangela, ki nas spremlja še cel teden.Število mest je prostorsko omejeno na 8, zato so potrebne prijave na zdravljenjeduse@gmail.com ali 040 888 978 (Manca). Kotizacija za eno meditacijo je 15€, za 4 srečanja vplačana vnaprej je cena 45€. Meditacije potekajo na Tržaški 2 v Ljubljani, podrobna navodila dobite ob prijavi.

Meditacije potekajo ob ponedeljkih od 19:00-20:30. V mesecu februarju nas bodo navdihovali:

09.02.2015 Nadangel Haniel
Nadangel Haniel ima za nas sporočilo: smo ali del problema ali del rešitve. Odločitev je naša. Kako bomo svojo individualno voljo uskladili z voljo našega višjega jaza? Haniel spodbudi našo zmožnost komunikacije globoko iz naše notranjosti skozi kvaliteto notranjega miru. S tem nam pomaga, da najdemo svoj namen in poslanstvo. Nadangel Haniel je povezan s planetom Venero in lepoto, ki jo le-ta predstavlja. 

16.02.2015 Nadangel Metatron
Metatron nam pomaga, da začutimo in ojačamo naše notranje danosti za dobro vseh; naše talente, kvalitete in potenciale. Ko se zavemo svojih projekcij, ko postanemo bolj odprti za nepoznano, ko prenehamo soditi, dobimo priložnost za osebnostno rast. Naši občutki ločenosti se razblinijo. Obdamo se s celostjo. Bolj kot smo odkriti do sebe, bolj smo prosojni in čisti. Na vsak zunanji dogodek smo sposobni gledati kot na ogledalo, na odsev nas samih. Tako uvidimo, kaj leži za tem odsevom, za našo refleksijo, za refleksijo nas samih.

23.02.2015 Nadangel Samael
Nadangel Samael je opisan kot eden najlepših angelov in naj bi imel tako kot Metatron 12 parov kril. Povezan je z energijo planeta Marsa in njegovo ime pomeni Božji strup. Podira namreč vse tisto, kar nima več mesta v svetu, da bi lahko pomagal zgraditi novo. Samael osvetli naše zgrešene vrednote, vzorce ki nas ne podpirajo ter jih moramo izpustiti iz življenja. Samaelova energija prinese zaupanje, da bo prišlo nekaj novega, ko bomo staro izpustili.

03.03.2015 Nadangel Azreal
Gracioznost tega angela se skriva v njegovi sposobnosti, da nas poveže z ženskim principom znotraj nas samih. Pomaga, da uravnovesimo ter harmoniziramo naš ženski vidik ter zavedanje o tem zapišemo ter integriramo na celični ravni. Naše fizično telo je alkemična posoda znotraj katerega se zgodi zdravljenje genetske linije in spremeni našo prihodnost ter prihodnost naših potomcev. Azreal je angel, ki nam pomaga ozdraviti energetsko dediščino naših prednikov.

Prijave na zdravljenjeduse@gmail.com ali 040 888 978 (Manca). Meditacije potekajo na Tržaški 2 v Ljubljani.