31. 8. 15

Avtentično partnerstvo



Vabilo v Avtentično partnerstvo
Video vabilo za vse speče, prebujajoče in zbujene Boginje in Bojevnike + razlaga, zakaj smo ženske Boginje tudi, če se ne počutimo tako in zakaj so moški iz istega razloga Bojevniki. Seminar in prijava na http://bit.ly/1X59DuI
Posted by Zdravljenje duše z Manco on Sunday, September 6, 2015


Ste med tistimi, ki bežijo iz razmerja ali med tistimi, ki v njem vztrajajo preko razumnih meja? Vi delate na sebi, partner pa ne in zato razmerje nima prihodnosti? Zakaj vas duša dvojčica pri tem ne more rešiti in ali vas res nekje čaka dušni partner?

Ste iskali konkretne korake, ki jih lahko naredi vsak sam za izboljšanje partnerstva potem pa ugotovili, da partner ne želi sodelovati? Ste se kdaj vprašali kje je meja med toksičnim razmerjem in razmerjem, ki nam ponuja ključ do duhovne rasti?

Razumevanje tega, kar se dogaja na področju partnerstva je nujno, da lahko gradimo in vzdržujemo zdravo razmerje. Ljudje, ki so nam zelo blizu, še posebej naši intimni partnerji nam odsevajo naše najgloblje vzorce. In z brutalno resnico kažejo, česa še nismo predelali. Zato so danes partnerstva na tako težki preizkušnji. Ker se je težko soočiti s svojo lastno senco.

Toda, kako naprej? Kaj je tisto, na kar moramo pristati, se naučiti in sprejeti, da bomo lahko vstopili v svojo avtentično moč in ustvarjali bolj zdrava partnerstva? Nova znanja in veščine so že na voljo za ustvarjanje čustveno in duhovno zdravih razmerij in o teh ne morete brati, lahko jih le izkusite.

2 urni interaktivni seminar vas bo popeljal v
- razumevanje dogajanja znotraj partnerstva
- izkustvo razlike med žensko in moško energijo
- pokazal kažipot do duhovnega partnerstva
- spremenil način razumevanja vaše lastne vloge v partnerskih odnosih
- izvedeli boste kako do zavestne komunikacije v partnerstvu in delovanja na ljubeč način.

Prijava na seminar na bit.ly/1X59DuI




http://bit.ly/1X59DuI