3. 8. 15

Levja vrata in portal 8-8-8


Vsako leto se v zadnjem tednu julija in prvem tednu avgusta zgodijo energetski premiki, ki so jih starodavne civilizacije spremljale in sprejemale in so označevale prehod v nov letni cikel. Med 26.julijem in 12. avgustom se vsako leto odprejo Siriusova vrata, ko se zgodi poravnava med Velikim galaktičnim soncem, Siriusom in Zemljo. V tem času se odprejo tudi t.i. Levja vrata, skozi katera se zlije ogromna količina svetlobe, ki prinaša nove kode in informacije za aktiviranje našega lastnega svetlobnega telesa, našega mojstrstva in višjih frekvenc Ljubezni. 

Tokrat smo v tem času doživeli polno luno, kar nekaj planetov je v retrogradnem gibanju in 8. avgusta nas čaka trojni portal osmice, ki simbolizira neskončnost. Numerološko gledano imamo 8. avgusta portal 8-8, ki ima letos še tretjo dimenzijo, ki jo dobimo iz 2015 (2+1+5=8): tako kot zgoraj, tako spodaj in znotraj. Ko 8 postane ∞ simbilizira neskončnost in integracijo, obilje ter uravnovešenje polarnosti v harmonično Enost. 

V tarotu je 8 simbol pravice oz. uravnave, ki predstavlja načelo povezave in ravnotežja, spodbuja nas, da pogledamo resnico z notranjimi očmi skozi srce ter omogoča uravnoteženje tistega, kar je zašlo izven ravnotežja ali harmonije.

Ker so vibracije visoke, vrata pa široko odprta, nam je omogočeno, da se povežemo z najvišjimi deli sebe, da posežemo visoko v zavest duše in jo integriramo na celični nivo. Ker se poveča dotok svetlobnih fotonov iz galaktičnega sonca, se aktivirajo svetlobni deli naše DNK, ki predstavlja naše svetlobno telo in od koder naše fizično telo črpa informacije za svojo regeneracijo.

Ker gre za svetlobo višjih dimenzij, ki nam pomagajo premakniti lastno realnost iz 3D v 5D, bomo imeli občutek kot da nas energije silijo skozi šivankino uho. Skozenj lahko vstopimo le če pustimo pogojene vzorce in navezave na stare 3D energije. Angeli, Nadangeli, Mojstri in mnoga dobromisleča svetlobna bitja so v pripravljenosti, da nam pri tem premiku priskočijo na pomoč. Naša naloga je, da ustvarimo namen, ki jim bo omogočil, da nas pripeljejo bližje k naši božanski naravi. 

Gre za proces naravnega spominjanja naše zvezdne dediščine, ko se Vesolje za kratek čas ustavi in ponovno naravna na višje frekvence. Ker je naloga nas kot svetlobnih bitij, da svetlobo čimbolj prizemljimo, je v tem času še posebej pomembna povezanost z Zemljo. Gaia je prav tako v procesu dvigovanja svoje vibracije ter prehajanja na višje nivoje in naša naloga je, da pri tem sodelujemo. Zemeljska kristalna mreža odpira svojo strukturo, da sprejme vase svetlobne fotone novih informacij in kod, ki jo bodo popeljali v naslednji kvantni skok. Skozi našo DNK smo povezani s to kristalno mrežo, kar pomeni, da se hkrati aktivirajo tudi naše lastne svetlobne celice.

Kaj to pomeni konkretno za nas na fizičnem nivoju, v vsakdanjem življenju? Ko se odpremo novim informacijam se v spirali osebnega razvoja pomaknemo več nivojev višje. Kot bi preskočili razred, ker smo snov že osvojili. Proces zahteva našo pripravljenost (željo) in namen. Ker je pri vsem tem potrebno sodelovati na več nivojih (tako mentalnem, čustvenem kot duhovnem) in poskrbeti za ustrezno integracijo in prizemljitev, je pomembno, da aktivacijo opravite v varnem okolju, ob podpori svetlobnih bitij, ki poznajo tehnike in orodja za ustrezno poravnavo vibracij.

Posledice tovrstne integracije boste čutili v vsakdanjem življenju v prihajajočih mesecih, ko bo vaša energetska struktura spreminjala elektromagnetno polje in vibracijo, ki jo oddajate. Ker se svet okoli nas odziva na našo vibracijo, bomo spremembe videli, ko bomo pritegnili v svoje življenje nove, drugačne okoliščine, ljudi in izkušnje.

Angeli in moji svetlobni vodniki me potiskajo ven iz cone udobja, iz študijskega obdobja, ko sem ta znanja uporabljala in preizkušala na sebi, da naučeno predam naprej. V članku o DNK je šele uvod k Uvodu, ki bo 8.8.2015, ko se odpre portal 8-8-8. V triurni interaktivni meditaciji  bomo izkoristili energije, ki omogočajo aktivacijo lastne multidimenzionalnosti skozi DNK in po posameznih nivojih spoznali svoje kvantno DNK polje. Zdravljenje še nikoli ni prišlo od zunaj, od drugih, vedno je sodelovala tudi naša zavest, naša lastna inteligenca. Predstavljajte si svobodo in neomejene možnosti, ko se sami naučite komunicirati in dajati svojemu telesu navodila za zdravljenje, za komunikacijo z Višjim jazom in dušo. 

V vsaki celici vašega telesa obstaja zapis vseh inkarnacij, ki jih je vaša duša opravila na planetu Zemlja. Vsi pretekli in prihodnji potenciali so zapisani v strukturi vaše svetlobne DNA in čakajo na vašo pozornost ter prebujenje. Ključ do teh informacij nosite v sebi in vaša duša čaka, da odkrijete resnico tega kdo ste. Za aktivacijo ne morete biti prestari, premladi, premalo ali preveč izkušeni, ni pomembno katerega spola ste na zunaj in kako se počutite znotraj. Edini pogoj je, da ste pripravljeni prevzeti odgovornost in postati kreatorji lastnega življenja.