6. 04. 15

Energetske vezi in nadangel Mihael

Veliko vprašanj dobim, kako očistiti telo energetskih vezi, ki so posledica preteklih razmerij, zaključenih vez ali problematičnih odnosov. In kako izpustiti energetski DNK, ga transformirati in dvigniti na višjo vibracijo? Sami najlažje to naredite s pomočjo svetlobe in prisotnosti nadangela Mihaela. Je najboljši čistilec energetskih vezi in razbijalec energetskih okov, ki nas vežejo na druge osebe. V odnosih se namreč vzpostavijo energetske vezi, ki tečejo in se povezujejo skozi različne čakre ter ostanejo tudi, ko se odnos na fizičnem nivoju že prekine. Energija nam skozi te vezi odteka ter onemogoča kvalitetno vzpostavljenje novih, zdravih vezi. Skozi nezdrave ostanke starih vezi, ostanemo povezani z osebo, ki nam laho še vedno srka energijo ali vpliva na naše odločitve - zagotovo ste že imeli izkušnjo, ko ste želeli vzpostaviti nov odnos, pa so se vam kar naenkrat povrnili spomini na starega ali pa se je oseba ponovno pričela pojavljati v vašem življenju.


Te tehnike se lahko uporabijo za vsa "nezdrava" razmerja, tako pretekla kot tudi tista, ki še trajajo. Pomembno je, da to opravimo, kadar želimo, da pridejo v naše življenje nova razmerja oz. ko razmerje zaključimo. Ne gre samo za vezi, ampak tehnike pomagajo tudi pri čiščenju zaobljub, ki smo jih dali v razmerjih (saj veste: vedno te bom ljubil-a, čez nekaj let pa sta šla narazen). Obljube namreč ostanejo v našem energetskem polju in, če smo dali obljubo, da bomo ljubili le nekoga,  ta energija preprečuje, da bi se polno predali komu drugemu.

Še posebej močne so vezi, ki so se ustvarile pri spolnih odnosih. Seksualna energija je najmočnejša kreativna energija na zemeljskem nivoju in pri tem se ustvarjajo močne povezave na področju sakralne ter korenske čakre. Energetsko čiščenje vezi na področju sakralne čakre in spolnih organov je zato pomemna stvar energetske higiene.

Ko se z namenom prekinitve starih vezi povežete z nadangelom Mihaelom, se vam bo skoraj zagotovo zgodilo, da vas bo oseba na nek način kontaktirala ali se ponovno pojavila v vašem življenju, saj občuti, da se od nje odklapljate in bo zato ostala brez dotoka energije z vaše strani.

Ustvarite si varen prostor, v katerem boste zavestno izvedli ritual. Uporabite dišeče palčke, sveče, kristale, lahko se poslužite tudi očiščevalne moči žajblja. Bodite kreativni in pustite svoji intuiciji, da vas vodi. Nadangela Mihaela pokličite še preden pričnete s pripravami ("Nadangel Mihael vabim te v svoje energetsko polje, da me vodiš pri transformaciji energetskih vezi") in nato v trenutku, ko boste začutili, da je pravi recite: "Nadangel Mihael prosim transformiraj vse vezi med (ime osebe) in menoj. Spusti na moje energetsko telo energijsko mrežo ter odstrani iz moje aure vse, kar ni moje, mi ne služi več, pripada (ime osebe) ali je (ime osebe) prinesel-a vame. Popolnoma odstrani to energijo iz mojega fizičnega, čustvenega, mentalnega ter duhovnega nivoja v vseh smereh prosotra in časa."

Lahko si pripravite kopel, v katero stresete morsko sol, se namakate vsaj 15 minut in si ob tem predstavljate, kako se energijske vezi ter vsa energija osebe, s katero želite prekiniti oz. očistiti vezi, v tej vodi raztaplja. Ko odmašite iztok, si predstavljajate, kako vse skupaj odteka ter vas pusti popolnoma čiste. Splaknite se še s tušem in s tem odplaknite še zadnje ostanke. V kolikor nimate možnosti kopeli, stojte pod tekočo vodo in si predstavjajte, da se stara energija, ki ni vaša preprosto izpira.

Lahko se prekadite z žajbljem, za kakršnokoli čiščenje je primerna Bachova esenca Lesnike, kadar imamo mi težave s spuščanjem stvari iz preteklosti pa Kovačnik. Prav posebej za odnose je namenjena esenca Spuščanja. Vse esence so lahko velika podpora v procesu čiščenja vezi.

Po opravljenem obredu se boste lahko počutili lažje, v naslednjih dneh pa morda opazili določene spremembe. Ritual lahko ponovite večkrat, še posebej za odnose, ki vas bolj izčrpavajo.

Pošljite mi mail, v katerem opišete, kako je tehnika delovala na vas in kakšen je bil rezultat. Z veseljem vam priskočim na pomoč. To je le eden od načinov, kako lahko sami poskrbite za vašo energetsko higieno. Več o energetski higieni pa si lahko preberete TUKAJ ali v tem članku.
Delavnica

Imate tudi sami izkušnje s transformacijo vezi? Kako pa vi to počnete?