9. 9. 16

Zaključek na dan 9-9-9 postane nov začetek


Danes je pomemben dan v energetskem in astrološkem pomenu. Številke so namreč 9.9.9 (2+0+1+6=9). To pa je število zaključevanja. Naj vas ne preseneti, če se boste v teh dneh obrnili navznoter. Vase. 9 je namreč v tarotu arhetip puščavnika, ki se umakne, da razmisli o vsem, kar je dobro in slabo. Da prečisti in prefiltrira preteklost, loči zrno od plev in pride nazaj prenovljen.

Ker smo v času retrogradnega Merkurja, ki prav tako podpira proces notranje kontemplacije in naredi bilanco tega, kar se je dogajalo v zadnjih mesecih, je še toliko bolj pomembno, da si dopustite to možnost razmisleka preden se lotite česarkoli novega. Seveda pa tukaj ne gre le za tisto, kar je neustrezno, neprijetno ali vam preprosto ne služi več. Lahko ugotovite, da ste na pravi poti, da je to, kar počnete natanko tisto, česar si želi vaše srce in se lahko kreativnosti še bolj odprete.

Puščavnik pogleda globoko v srce



V barvnem sistemu Aura-Soma je steklenička ravnovesja, ki nosi številko 9, povezana s srcem. To je srce znotraj srca. Zelena v spodnjem delu je povezana s cikličnostjo, karmičnimi procesi in perspektivo, ki ste jo uporabljali do sedaj. Zelena je barva prostornosti (spaciousness) in vam zato omogoča, da pogledate širšo sliko. Znotraj te slike postane jasna razlika med gozdom in drevesi. Odločitev ali zaradi gozda ne boste videli dreves ali zaradi dreves ne boste prepoznali gozda pa je na vaši strani. Zelena vam omogoča, da vidite obje hkrati.

Turkizna v zgornjem delu je barva kreativnosti in povezanosti z višjim srcem. Kako to spoznanje o perspektivi s katero gledate na svet (gozd ali drevesa oz. oboje hkrati) vpliva na izražanje vaše lastne resnice. Seveda tukaj ne gre za mentalne procese, ampak je to jezik občutkov in čustev. Kaj vam govori vaše srce? Ali pa morda poje?

Zato energije te stekleničke hkrati zaključujejo in odpirajo nove poti. Pomaga, da spustite vse, kar je težkega v vašem srcu in se povežete z višjo vibracijo svojega srca. Tistim nivojem, kjer smo vsi povezani med seboj. Vibracija kolektivnega srca, ki utripa v sinhronosti z materjo Zemljo. Gre za proces prepoznavanja lastnega izraza in individualnosti znotraj povezanosti v skupnost. Nekaj, kar smo kot človeštvo izgubili ob razpadu Atlantide. Ko so se naše poti ločile in smo skušali preživeti sami. Bolečine te ločitve so shranje globoko v našem celičnem spominu. In strah pred ponovitvijo kakršnekoli ločitve, občutki zapuščenosti in zavrnjenosti povzročajo globok nemir. Tega lahko reši le zavedanje, da izhajamo iz Ljubezni in da v resnici nismo ločeni od Izvora.

Današnji dan je pod vplivom energij angela Melahel-a. Angel Melahel (Stekl. št. 52, energija Lady Nade) spodbuja, da se sporočilo prizadevanja za mir vtisne v naše celice. Pomaga, da ozavestimo, kaj vpliva na naše razpoloženje, misli in čustva ter nas podpre, da smo v vsakem trenutku polno prisotni.

http://trgovinazaduso.si/136,steklenicka-52-lady-nada.html

Angel Melahel dvigne vibracijo nad fizične čute in zato lahko postanemo bolj zavestni tega, kakšno je naše resnično notranje stanje. Ko smo v poziciji opazovalca, se prenehamo identificirati s tem, kar se dogaja, ampak opazujemo situacijo in se zato primerno odzovemo. Na čustvenem nivoju nas zaščiti pred čustvenim izsiljevanjem drugih ter agresijo tako, da nas napolni z ljubeznijo in sočutjem.

Potovanje puščavnika stekleničke 9, se arhetipsko odseva v zunanjem izrazu Puščavnika  v steklenički 87, ki nosi ime Modrost ljubezni. Predstavlja nov začetek v odnosih, ki idelano sovpada z naslednjim današnjim dogodkom.

Zlata doba harmonije v odnosih 


Na današnji dan se odvija še en pomemben dogodek in sicer Jupiter vstopa v znamenje Tehtnice, ki vlada zemeljskim odnosom. V tem znamenju bo do oktobra naslednjega leta in bo prinesel širjenje ter božansko milost na področje odnosov. Povsod, kjer še obstaja upanje, da se odnosi pozdravijo, bo prinesel zdravljenje in regeneracijo. Na tem mestu ne pridejo v poštev samo intimna partnerstva, ampak tudi poslovni, družinski in prijateljski odnosi. Povsod, kjer sodelovanje ali sobivanje ni več mogoče, povsod, kjer harmonija ni več opcija, se bodo poti ločevale.

Nova partnerstva, ki se formirajo v tem času imajo možnost, da se postavijo na višjem nivoju. Ob tem je seveda pomembno poudariti, da se zaradi novih energij in dvignjenih vibracij na frekvencah, ki odgovarjajo višjim dimenzijam, tudi partnerstva ustvarjajo na drugačen način kot v preteklosti. Novi modeli in obrazci še niso vzpostavljeni, zato gre predvsem za odkrivanje, kaj deluje in kaj ne. Pot srca, srčna komunikacija in predvsem iz trenutka v trenutek pripravljenost spustiti stare načine delovanja so ključni za harmonijo.


Vse to v praksi


Kaj to pomeni v praksi? Kako vse te informacije praktično uporabiti? Kako slediti srcu in čutiti namesto stare paradigme razumskega delovanja zato-ker-to-pač-tako-je in, ker smo se tako naučili … vse to so veščine, ki se jih je mogoče naučiti. O novih paradigmah znotraj odnosov lahko izveste na izkustvenem seminarju Avtentično partnerstvo.

Kaj pa lahko naredite danes (ta vikend), da vse te energije in procese zaživite v vsakdanjem življenju?

1. Meditacija z angelom Lehahaiah

Energije tega vikenda so pod vplivom še enega angela. Dnevom od 8. do 12.9. namreč vlada energija angela Lehahaiah. Njegova glavna kvaliteta je, da nam pomaga prisluhniti navznoter. Ponuja veselje do življenja skozi notranjo transformacijo. Ko se sprostijo zamere in negativnost, lahko v vas vstopi radost. Zgodi se prefinjena transformacija procesa umiranja ter ponovnega življenja in integracija duhovnosti v praktično življenje.

Najmočnejše energije angela Lehahaiah so med 11:00 in 11:20 dopoldan. Takrat lahko naredite kratko meditacijo:
"Zaprite oči in globoko vdihnite. Vizualizirajte čudovito oranžno in vijolično svetlobo, ki napolnita vaše energetsko polje. Pokličite angelske energije angela Lehahaiah, tako da njegovo ime zapojete v tonih, ki pridejo skozi vas. Dovolite, da se aktivira angelski del, ki je povezan z njegovimi kvalitetami. Uživajte v teh energijah. nato naredite globok vdih in izdih ter nadaljujte svoj dan."
http://trgovinazaduso.si/163,steklenicka-79-%E2%80%93-nojeva-steklenicka.html

2. Odpiranje srca v naravi

Vzemite si čas zase in pojdite v naravo. Povežite se z energijo narave, odprite svoje srce in dovolite, da vas vibracije zelene barve odprejo do vašega maksimuma.

3. Spuščanje stvari, ki vam ne služijo več

Napišite vse, s čimer v svojem življenju niste najbolj zadovoljni. Zapišite vse, kar vas ovira ali vas drži nazaj. Pišite brez obsojanja, kritike ali delitve na dobro ali slabo. Dovolite si vse izliti na papir. Nato naredite seznam prioritet (max 5 stvari), ki jih res ne želite več v svojem življenju. Poglejte vsako posebej in jo objemite z ljubeznijo. Nato se od tega dela sebe poslovite. Napišite 1-3 stvari, kaj boste naredili, da se to v vašem življenju ne bo več pojavilo.