6. 11. 16

Božanska ženska energija portala 11:11


V petek nas čakajo močne energije prehoda, tranzicije skozi portal 11:11. Tokrat predstavlja mojstrsko aktivacijo, ki ima močan vpliv na odnose, saj je 1+1=2, tako dobimo 2:2:9, ko to seštejemo pa 13, ki predstavlja smrt in ponovno rojstvo.  13 je število boginje, kar pomeni, da se aktivira božanska ženska energija (divine feminine) znotraj vsakega posameznika in s tem znotraj odnosov.

Hkrati gre za aktivacijo čaker nove dobe. Več energetskih centrov je na voljo tistim, ki vstopajo v nove energije 5D zemeljske realnosti. Teh novih čaker je prav tako 13.

Ko sem se povezala s svojimi plejadskimi angeli, so mi razložili, da nove kode teh energetskih centrov v petek nadgrajujejo svetlobni DNK, ki tako poskrbi za nove vibracije na katere se lahko ljudje priklopijo in približajo svoji mojstrski frekvenci.

Ob navdihu za to meditacijo – oziroma bolje rečeno, ko so me vodniki dregnili, da jo moram narediti, sem najprej zamahnila z roko: ah brezveze, ne da se mi, bom sama meditirala pa je to to. To je bilo že v začetku oktobra. Nekako jih nisem jemala resno. Prejšnji teden pa so mi začeli pošiljati članke o pomembnosti tega prehoda, mi v sanjah pošiljali informacije in me danes končno dregnili, da tole zapišem in te povabim, da se mi pridružiš.

Najprej sem želela narediti meditacijo v živo in se že pričela sekirati, kje naj dobim prostor, potem pa so mi povedali, da naj bo meditacija virtualna, saj se bo pri tej virtualni meditaciji ustvarila energetska mreža, ki jo boste sestavljali vsi udeleženci iz cele Slovenije (in še kje po svetu ;)). Na ta način se bo ta energija dotaknila tudi kolektivnega nivoja in še bolj usidrala nove frekvence.

Meditacija bo popolnoma vodena s strani boginje Quan Yin, ki bo poskrbela za prisotnost božanske ženske energije ter s strani plejadskih angelov, ki bodo poskrbeli za nadgradnje angelskih in mojstrskih kod znotraj naših svetlobnih teles. Tako da niti jaz še ne vem natančno, kaj se bo dogajalo.

Kako torej veš ali je meditacija zate? Poslušaj svoj OBČUTEK! Če čutiš, da si zraven, se bo dalo organizirati ter upoštevati spodnja navodila. Če na nadgradnjo nisi pripravljen-a potem te bodo poti vodile drugam.

Navodila za meditacijo:
-    Zagotovi si, da te v petek 11:11 med 19h in 20h ne bo nihče motil.
-    Pripravi si kaj za zapisat.
-    Že čez dan pij veliko vode.
-    Poskrbi, da bo tvoja internetna povezava na voljo.

V petek boš dobil-a dostop do videa v živo preko katerega bom vodila meditacijo. Video bo na voljo samo in izključno za tiste, ki se boste prijavili spodaj. Na voljo bo do ponedeljka 14.11, ko je polna luna, potem ne bo več na voljo, saj bo meditacija namenjena izključno energijam prehoda 11:11.

Te nadgradnje v harmonijo znotraj sebe in posledično harmonijo v odnosih ne želiš zamuditi ;)


Ni komentarjev:

Objava komentarja