22. 08. 13

V objemu Ljubezni


Želim biti preprosto jaz in uživati s teboj, ko preprosto samo si. Želim, da se ljubiva brez omejitev, si zaupava brez strahu, si drug drugega zaželiva brez zahtev in se sprejemava, ker preprosto sva kakršna sva.

Hočem sprejeti tebe v celoti v vseh tvojih odtenkih strahov in ljubezni, radosti in razočaranj, odmaknjenosti in silnosti, da ti lahko podarim svoje srce polno nežnosti, sočutja ter razumevanja.

Želim, da mi vsako jutro prineseš sonce skozi svoje oči, da te lahko zvečer posujem z zvezdami iz mojih. S teboj želim biti iskriva, nagajiva, vsa otročja in ti pomagati odkriti pot po kateri bova odšla na drugo stran mavrice.

Želim, da skupaj analizirava stvarnost, jo prežvekujeva skozi dolge pogovore temnih noči in, da najina inteligenca odkriva rešitve za vse svetovne težave. Želim biti tvoja najintimnejša svetovalka, opora ter podpora na stopnicah, ki vodijo do tvojih ciljev.

Želim ustvarjati intimo s teboj na mentalnem, čustvenem in duhovnem nivoju in želim, da se ta intima izraža v vsakem dotiku najinih teles. Da skozi celice, ki skupaj dihajo, odkrivava drug drugega, se izražava in potapljava v svet, ki se prepleta z večnostjo.

Želim, da tvoja zavest prodre v mojo dušo, jo razgali in iz nje iztrga zaklade, ki jih skriva v svojih globinah. Želim, da si raziskovalec mojega čustvenega vesolja, popotnik po vrhovih neizmernega veselja in pustolovec v globinah pragozdov moje žalosti.

Želim biti tvoja ljubica, sogovornica, sopotnica in del, ki te dopolnjuje in želim, da si ti moj ljubimec, moja varnost in stabilnost, moj steber na katerega se lahko vedno oprem. Želim, da me s svojim namenom nenehno odpiraš in se druživa v božanskem plesu, ki slavi Življenje samo.

Želim, da me ljubiš na vse načine, ki si jih lahko zamisliš in želim jih sprejeti ter ti jih skozi svoje srce vrniti oplemenitene ter še močnejše. Želim, da skupaj odkrivava ljubezen, se ji predajava ter se z njo stapljava, dokler ne postaneva Ljubezen sama.