13. 6. 14

Polna luna v Strelcu, prebujeni Norec in obvladovanje strahov.

»Polna luna se tokrat poigrava z radovednostjo Dvojčkov (sonce) in intenzivnostjo Strelca (luna). Čas je, da razsvetljeni Norec prične svojo pustolovščino. Sonce in luna na 22 stopinjah Dvojčkov in Strelca omogočata pogled skozi filtre, ki prinašajo novo interpretacijo. Stara želja, da bi spremenili razmišljanje in življenje nas sprašuje ali smo v to prepričani.«
By Mysticmamma.com


Ko sem danes prebrala ta odstavek, se je vse tako čudovito poklopilo, da sem ostala z odprtimi usti in nastal je tale sestavek.

Vladar Strelca je Jupiter, srečni planet, ki nas drži na pravi poti. Je naša srečna zvezda in zato povezana z Norcem ( arhetip v Tarotu), ki potuje brez odvečne prtljage, je brezskrben in se šele podaja na pot, ki mu odpira nove možnosti.

Povratno potovanje Norca v Aura-Soma tarotu je povezano s stekleničko 22, stekleničko ponovnega rojstva. Prebujeni Norec je dobil krila in brez strahu sledi duhu, ki ga vodi. Ne identificira se s telesom, zaveda se, da je materialno le iluzija. Gre za nov začetek v barvah stekleničke 22, prebujenje in ponovno rojstvo. Da dosežemo to stanje moramo najti veselje, ter se znebiti strahov in tesnobe (rumena). Ta proces omogoči, da iz globin na površje vznikne ljubezen ter nas prebudi v ljubezen do sebe (roza).  Barve stekleničke se zmešajo v koralno barvo, ki pomeni modrost ljubezni, človeka nove dobe, prebujeno kolektivno človeštvo. To je vizija in ideja Nove dobe.



Današnja polna luna tako odpira okno v nov pogled, v veliko vizijo, v sanje, ki jih želimo pretvoriti v realnost. Z retorgradnim Merkurjem na nebu, morajo te sanje priti iz lastnih globin. Danes je zato odličen dan, da pregeldate kakšna so vaša hrepenenja, srčne želje in stremenja duše. Jih še sanjate ali ste že zdavnaj obupali? Sploh verjamete, da so dosegljive ali vas je življenje naučilo, da so neuresničljive? Si sploh še upate sanjati svoje najbolj divje sanje?

Kaj pa, če se te sanje lahko uresničijo? Za trenutek zaprite oči in pomislite na možnost, da bi se sanje uresničile? Katero čustvo nastopi? Katera misel se prikrade? Mmmm trenutek za vaše misli in čustva. Se je zraven prikradel tudi strah? Kaj pa, če... Ali so prišle vse misli, razlogi in argumenti zakaj to ni uresničljivo? In tukaj se najverjetneje vse skupaj ustavi in zato sanjam rečemo sanje. Konec zgodbe. In vendar ne. Nobena želja, nobene sanje nam niso dane, če ne bi bila v nas zmožnost, da jih uresničimo. Naš kreativni potencial je ogromen. Potrebno je le prehoditi most strahov in priti na drugo stran, kjer nas čaka naša nova realnost.

Luna vedno vpliva na čustveno plat, predvsem nezavedno, ki se v luninem siju dvigne na površje ravno zato, da bi to ozavestili. Pod vplivom Strelca prinaša težnjo po tem, da to, kar govorimo tudi naredimo. Kje ne živimo svoje lastne resnice, svojih sanj, svoje velike vizije? Kaj nas pri tem ovira? Je to denar? Pomanjkanje vizije? Omejujoča prepričanja? Zaupanje? Strahovi?

Retrogradni merkur nas še do konca meseca sili, da pogledamo v svoje globine in razrešimo to, kar nas zadržuje, da ne stopimo v svoje sanje. Tako je idelane čas, da dokončno presežemo sami sebe ter razrešimo notranje napetosti in strahove. Moja zgodba je polna primerov, ko sem strah premagala tako, da sem stopila naravnost vanj. Vedno sem naredila tisto, česar me je bilo najbolj strah in takrat so moje sanje vedno postale realnost. Vas zanima kako? Z vami jih bom delila kmalu, saj sem zbrala tehnike, ki sem jih uporabljala (in jih še) in pripravila 3 urno delavnico.

Odločila sem se, da bo to delavnica, ki bo intenzivna (tako kot vse, kar počnem) in vam bo ponudila način ter tehniko, kako premagati strahove, ki vam stojijo na poti do vaših sanj, želja, hrepenenj ali pa samo do naslednjega koraka, ki vas čaka v življenju. To so lahko velike želje ali pa tiste majhne, ko si želimo samo dobrega partnerskega odnosa pa nas je strah, da ga ne bomo dobili. Definirali bomo vsa čustva, ki se ob tem pojavijo ter s pomočjo vašega lastnega angelskega moštva na novo postavili pravila igre. (Yes angels made me do it!)

Je že prišel vaš čas? Ste se že dovolj časa držali nazaj ali je prišel trenutek, ko želite premik naprej, ko želite obuditi svojo veliko vizijo in skozi strahove stopiti naravnost na pot, ki vas vodi vanjo?

Delavnica bo naslednji teden, v četrtek 19.6.2014 ob 19h v Studiu Eviana v Trzinu. Kdor želi in je pripravljen, bo dobil veliko večjo vrednost, kot si lahko zamisli, kajti koliko je za vas vredno, da naredite naslednji korak v življenju, da sežete po sanjah in jih pretvorite v realnost?

Vaše sanje so neprecenljive, vstopnica do njih pa vam je sedaj na voljo. Pišite mi in pošljem vam vse ostale podrobnosti delavnice. Mail zahteva le vašo željo, da bi naredili premik, odločitev, ko boste prejeli ostale informacije pa je rezervirana za pogumne. Želite preizkusiti svoj pogum? Pišite mail z naslovom Delavnica 19.6. za dodatne podrobnosti na info@manca.si