28. 12. 15

Kar seješ, to žanješ

Včasih dobim kakšno vprašanje na mail in potem napišem odgovor, ki lahko pomaga še komu. To je eden takšnih dogovorov, ki je tukaj še dodatno obogaten, da lahko služi čim širšemu krogu bralk in bralcev.

Naša notranja naravnanost določa, kako se bomo odločali, kako bomo svet doživljali, se nanj odzivali in ga dojemali. In ta notranja naravnanost je odvisna od prepričanj, ki jih nosimo v sebi. Vedno. Pa nima veze ali je to področje financ, partnerstva, kariere, zdravja...

Dejstvo je, da se večina ljudi teh prepričanj ne zaveda in MISLIJO, da je vse, kar je potrebno pozitivno razmišljanje. Da so tukaj še čustva in marsikaj, kar leži v nezavednam... to je pa že druga zgodba. In tukaj si upam garantirati, da se ob spremembi prepričanj spremeni energija, ki jo oddajate. Spremeni se vaša percepcija in na ta način se odprete možnostim tam, kjer se vam je prej zdelo, da jih ni. 

Pri tem sem pomagala že ogromno ljudem in zato vem, kaj se da in kaj ne. In ne to niso neke brezvezne floskule, ampak dejstva. S tem, ko spremenite svoje razmišljanje, spremenite delovanje, ko spremenite delovanje, dobite drugačne rezultate. Vprašanje je le ali ste res pripravljeni na spremembe in kaj ste za to pripravljeni narediti, koliko ste pripravljeni vložiti časa in energije, da se premaknete? Saj veste, najprej je potrebno sejati, da bi lahko želi. 

Semena je pa potrebno nekje kupiti. Potrebno je torej investirati. Brez tega ne bomo ne sejali in ne želi. Ljudje pa ponavadi jamrajo: "Nimam denarja za semena. Kako ste terapevti grozni, ker zaračunavate za svoje storitve. Semena bi morala biti zastonj." Vprašanje je ali želite nekoč žeti. In potem se tej žetvi odpoveste, ker nimate namesto, da bi razmislili, kako bi lahko prišli do denarja, da boste lahko kupili semena in potem nekoč želi. In za to je potrebno včasih tvegati, najprej sprejeti odločitev o tem, da želite žeti, da želite nekaj doseči, da ste pripravljeni narediti KAR JE POTREBNO, da boste prišli do želenega rezultata

V življenju ima vse svojo ceno. Plača, ki jo prejmete konec meseca, ima svojo ceno. Plačate jo s svojim znanjem, časom in energijo, ki jih porabite, ko hodite cel mesec v službo. Vaša družinska situacija ima svojo ceno, ki jo plačate z ljubeznijo, skrbnostjo, predanostjo, če v partnerstvu stvari "ne štimajo" to plačujete z nezadovoljstvom, izčrpanostjo in zamerami. Vse ima svojo ceno, le valute v katerih to plačujete so različne. Pravo vprašanje je torej, koliko vas stanejo vaša prepričanja, vaš način razmišljanja in vaša nepripravljenost na spremembe? Kakšno ceno ste pripravljeni plačati, koliko in kaj ste pripravljeni investirati, da presežete sami sebe?

http://trgovinazaduso.si/37,steklenicka-10-objemi-drevo.html
V sistemu Aura-Soma je z zakonom "kar seješ, to žanješ" povezana steklenička št. 10. Zelena barva pomaga pri odločitvah.
Vedno ostaja tudi možnost, da ostanete v coni udobja in razmišljate, kako se ne da in kako nimate (česarkoli že). Jaz imam semena, izkušnje in navodila, kako sejati, da bo kaj zraslo in bo žetev bogata. Moja žetev je vsako leto bogatejša in semena bolj kakovostna. Vi pa se morate odločiti ali je to nekaj, kar želite ali se boste še naprej kopali v svojem jamranju in pomanjkanju. Jaz sem se že zdavnaj odločila, da želim podpirati tiste, ki so pripravljeni vase investirati, ki imajo na volje različne valute kot so čas, energija, predanost in pripravljenost na spremembe. Kajti takrat lahko naredijo kvantne skoke in se veselijo bogate žetve.

Ko so nekoga, ki je naredil nekaj nemogočega vprašali, kako je to dosegel, jim je odgovoril: "Nihče mi ni povedal, da je to nemogoče."

Vse je torej odvisno od vas in vaše pripravljenosti na spremembe. Če ste pripravljeni narediti spremembe, potem vas lahko vodim po lahkotnih bližnjicah, do katerih pridete preko te povezave ali pa me kontaktirate osebno na info@manca.si. V nasprotnem primeru boste investirali veliko časa ter učenja iz lastnih izkušenj. Vsak izbira sam ;)