7. 01. 16

Čarobne vizionarke se srečajo

V sredo 6.1. na praznik sv. treh kraljev in prijazne čarovnice Befane, ki otrokom nosi darila, smo imele čarobnice svoje praznovanje. Dovolile smo si začutiti svojo svetlobo, se skozi maternico povezale z Zemljo in skozi srce poslale obilo ljubezni in svetlobe vsem ostalim čarobnim vizionarkam s katerimi smo skupaj virtualno potovale v mesecu decembru.
Glavna tema večera so bile ovire in prepričanja, ki stojijo na poti do naših sanj in ciljev. In prvo spoznanje je bilo, da so nekatere ovire res težko premostljive. Po navdih o tem, kaj pomeni prestopiti oviro, smo se podale v živalski svet. Na podlagi spodnjega posnetka si vsak oviro in način za premagovanje razloži sam.


Potem smo pogledale, katera so tista prepričanja, ki nam največkrat preprečujejo, da bi dosegli svoje cilje in sanje. Ugotovile smo, da so to prepričanja, ki smo jih dobili od staršev, prednikov, okolja. Tisto, kar so nas naučili v šolah pa smo jim verjeli.

In potem sklenile, da je boljše, da me štrlimo iz povprečja kot da povprečje štrli iz nas! Hvala Smiljan Mori za to modrost. Sprememba se zgodi, ko je motivacija večja od strahu pred spremembo, motivacija pa je kot higiena – ne traja dolgo, zato se jo priporoča DNEVNO! In dnevna motivacija je vedno na voljo na izobraževalni spletni platformi BigU Akademija. Do nje dostopate TUKAJ, spodaj pa kratka predstavitev platforme.


 2. aprila 2016 bo v Hali Tivoli celodnevni motivacijski dogodek WakeUp 3 z zvezdo filma The Secret Liso Nichols. Do 31.1.2016 imate možnost kupiti karte po znižani ceni, zato NE ODLAŠAJTE IN JIH KUPITE po hitrem postopku. Tole pa je tisti filmček, ki nam ga ni uspelo pogledati, ker je tehnični škrat nagajal.

3 NAJHUJŠA PREPRIČANJA; KI JIH NOSIMO V SEBI SO:
Nisem dovolj dobra, zato se obremenjujem s tem, kaj si bodo drugi mislili o meni.
Nisem dovolj pomembna zato ne verjamem v svoje sanje.
Napake so slabe, zato moram biti popolna, da lahko začnem.


10% je kar se nam zgodi , 90% kako se na to odzovemo. Zato moramo spremeniti NAJPREJ SEBE in potem se bo avtomatsko spremenila naša realnost in s tem svet v katerem živimo. Zato smo pogledali področja življenja in si postavile spodnja vprašanja.


Na katerem področju potrebujete NAJPREJ spremembo?
Zakaj ravno na tem področju?
Katero področje vam je NAJBOLJ pomembno?
Kakšne bi bile posledice, če na tem področju NIČESAR ne sprememnite?
Koliko časa ste pripravljeni TOLERIRATI status quo?
Kakšno CENO trenutno plačujete za svoje življenje?
KAJ investirate v življenju? V KAJ investirate?

Ugotovile smo, da je naše življenje PRE-DRAGO-CENO, da bi ga živele povprečno, da je potrebno investirati v svoje znanje – VLAGATI VASE, poiskati NAJBOLJŠE mentorje, če želimo postati najboljše in najbolj sijoče supernove.

Morda se sliši tako zelo tehnično, vendar smo se ob vsem tem pošteno zabavale, odkrivale modrosti in izkušnje, ki so jih čarobnice prinesle s seboj in ustvarile čudovit večer, nabit s pozitivno energijo.Ni komentarjev:

Objava komentarja