22. 3. 16

Polna luna je in nihče me ne nadzira

Ha ha danes je polna luna in vse čarobnice lahko poprimemo za metlo ter pokažemo svojo čarovniško plat! Ja, tale lunca v tehtnici nas spomni na to, da nosimo v sebi tako čarobnost kot tudi tiste manj svetle dele, ki jih načeloma nočemo videti. Zanimivo je, da se soočenja z okostnjaki iz omar nekateri tako zelo izogibajo, da o tem ne želijo niti brati. Recimo tale članek http://manca.si/temne-kleti-in-duhovi-preteklosti/ bo prebralo le malo bralcev. Ker trka tja, kjer je doma ranjenost. 

In ravno ta globoka ranjenost je ob današnji zvezdni postavitvi še dodatno na udaru. Vprašajte astrologe, oni vam bodo razložili, ampak vi ste tisti, ki boste te vplive ČUTILI. In prav čutenje je danes pomembno. Kaj čutite? Dovolite si čustiti VSE. Prijetno in neprijetno. Še posebej v odnosih. Opazujte, kaj vse vas danes vrže iz tira - to je samo odsev vaših lastnih notranjih ravnovesij. Nihče "tam zunaj" vam tega ne dela! Le kažejo vam, kaj ni v ravnovesju "tukaj notri".

In to so predvsem notranji strahovi. Tisti primarni. Da nismo dovolj dobri. In zato se moramo prilagajati. Da bomo všečni. Da si bomo zaslužili ljubezen. Da bomo vredni ljubezni. In marsikdo se vpraša: od kje ti občutki globoke prizadetosti, zapuščenosti, nevrednosti ljubezni? Se tudi ti to sprašuješ? In kaj, če ti odgovor ne bo všeč? Če se ne bo skladal s tem, kar so te učili v šoli in ni splošno sprejeto dejstvo?

Kaj če ti povem, da je to tvoj dušni spomin na vsa tista življenja, kjer je bila lekcija odsotnost ljubezni? Današnji mrk vleče vse to ven. Ven prihajajo stari karmični ostanki, ki jih tvoja osebnost ne zna umestiti v to življenje. Naj te potolažim, da niti ni potrebno. Dovolj je, da se napolniš z ljubeznijo. Pojdi ven v naravo. Odpri srce, začuti nežnost in sočutje, sprejemanje in hvaležnost. Dovoli svoji intuiciji, da ti preda tista sporočila, ki jih potrebuješ. Vse ostalo naj s tvojim blagoslovom odide v neobstoj.

Čas je za nov začetek. Vstopili smo v energijo ovna. Preboj. Pomisli na kalček, ki se prebija iz zemlje. Koliko življenjske energije je v njem! Želja po tem, da bo nekoč mogočno drevo. Morda. Morda pa bo samo mali grm, ali čudovita cvetlica. Vsak ima svojo zgodbo. In vsaka je pomembna. Čas je. Da. Današnja polna luna te vabi, da sprejmeš svojo vlogo. Da se vprašaš, kdo sem jaz v resnici? In odgovor sprejmeš in živiš. Ponosno in strastno. Z ljubeznijo.