6. 3. 17

Če bi še enkrat živeli...



Včeraj sem si takole ogledovala čudovito vilo na drugi strani vrat in razmišljala o tem, kaj mi je všeč in česa si želim zase. Zvečer sem gledala film Arrival – o prihodu nezemeljske civilizacije na Zemljo. Vlada je prosila strokovnjakinjo za jezike, da vzpostavi komunikacijo s temi bitji. 

Njena zgodba se prepleta z vizijami oziroma spomini na otroka, deklico, ki odrašča, na moža, ki jo je zapustil in na bolezen, ki ji je deklico vzela. Šele na koncu izvemo, da so bitja prišla na Zemljo zato, da nam predstavijo nov način dojemanja časa, ki je cikličen. Njene vizije so bili vpogledi v prihodnost, ki se bo šele zgodila. Glavno vprašanje pa se je glasilo: Če bi natanko vedeli in poznali svojo prihodnost, kaj bi spremenili? Ali bi kaj spremenili?

Ali imaš tudi ti kdaj občutek, da se toliko dogaja, da že meji na neverjetno? Da se življenje spreminja tako hitro, da komaj slediš vsemu? Priložnosti in možnosti se vrstijo ena za drugo z bliskovito naglico in ni časa, da bi razmišljali o izbiri. In vendar se vedno oziramo na drugo stran ograje, kjer se nahajajo naše želje in vizija tega, kar bi si (morda) želeli.

Svojim strankam, ki pridejo zaradi sprememb v življenju in njihove osebne transformacije velikokrat postavim vprašanje: če dobiš priložnost, da še enkrat živiš življenje z vsem znanjem in informacijami, ki jih imaš v tem trenutku, kako bi to življenje izgledalo? Toda to ne pomeni, da je potrebno še enkrat skozi iste situacije, ampak živeti na novo, brez starih vzorcev in prepričanj. Dobiš novo življenje, ki ga sam-a upravljaš, kreiraš in živiš. 

Točno to se namreč dogaja. V vsakem trenutku imaš možnost živeti z vsem znanjem in informacijami, ki jih imaš na voljo. Prihodnost ni več usojena, ni več trdno zarisana, ampak jo z vsako svojo odločitvijo spreminjaš. V vsakem trenutku je lahko nov začetek. In moj odgovor na vprašanje ali bi kaj spremenila, če bi poznala prihodnost je: seveda. Toda ne iz strahu, ampak iz novo pridobljenih informacij, ki bi jih uporabila, da oplemenitim, kar prihaja.

V tem letu sem resetirala svoje življenje, začela na novo in z vsem znanjem, ki ga imam, vem, da je izključno in samo od mene odvisno, kako bom to življenje živela in kako ga bom oplemenitila. Na prvem mestu za sebe in zaradi sebe. 

V teh časih imamo namreč najboljšo priložnost, da znotraj enega življenja, znotraj ene inkarnacije živimo več življenj. Zakaj tega ne bi izkoristili na najboljši možen način? Ne oklepaj se preteklosti, izpusti stara prepričanja, navezave in vzorce. Dovoli si nove začetke. Čimveč novih začetkov. Čas je na tvoji strani.

____________________________

Kot izkušena angelska terapevtka, Life coach-inja in mentorica s svojo prisotnostjo držim vibracijo, varen prostor znotraj katerega lahko tudi ti dvigneš svojo. Pomagam ti definirati tvoje blokade in tisto, česar sam-a ne želiš videti. In le tako lahko to tudi spremeniš ter presežeš. KONTAKT

http://bit.ly/Kovačnik