15. 5. 07

Prvi žarek - delfini



Torej. Danes me je obsijala svetla luč naj pričnem z blogom, ki je namenjen temu, da delim vse tisto, kar je namenjeno zdravljenu duše - torej nas samih. Vsakega posameznika. In s tem celotne Zemlje, naše Matere.

Ravno včeraj sem se v meditaciji pogovarjala z delfini ( na tem mestu boste nekateri zmignili z rameni in zaprli blog, s čimer ni nič narobe) in tema pogovora je bila zakaj smo pravzaprav tukaj. Ljudje smo čudovita svetlobna bitja, smo del Stvarnika, ki je čista ljubezen in ta svetloba, njegova brezmejna ljubezen se skozi naša srca širi in napolnjuje vse okoli nas. Vse nivoje od fizičnega do visokovibrajočih finoenergijskih nivojev. In s temi vibracijami se vzpostavlja naravno ravnovesje na fizičnem nivoju. Ljudje to bolj ali manj nezavedno počnemo na kopnem. V morju je ta naloga pripadla delfinom. In, ker smo ljudje malce pozabili, da smo pravzaprav iz Ljubezni, uničujemo tudi ravnovesje v morju in s tem delfinom otežujemo delo. Zato so mi delfini povedali, da je zelo pomembno, da jim pomagamo. Na zelo preprost način - vizualizirajmo kako skupaj z delfini plavamo, kako se skupaj z njimi igramo. S tem se nam odpira srčna čakra in svetloba pomaga širiti Ljubezen in ohranjati ravnotežje.

Delfini so čudoviti zdravilci. Kadar se ne počutite ravno na višku moči, se povežite z njimi (samo predstavljajte si, da so ob vas) in zagotovo se boste hitro počutili bolje. In še nekaj so mi delfini povedali: ravno tako kot so živali na kopnem, so ribe v morju. Torej da, ribe so meso.

Ni komentarjev:

Objavite komentar