28. 6. 08

Prebujanje čaker - Tretje oko


Ključne besede: intuicija, vizija, samorealizacija, domišljija, notranje vedenje, modrost, višji jaz, učenje iz izkušenj, moč uma.

Neuravnovešena čelna čakra: pretiran ponos, dogmatičnost, nezaupanje, avtoritarnost, manipulacija, občutek nezadostnosti.

Pretočno in odprto tretje oko: inuticija, zaupanje, zmožnost razlikovanja, jasna vizija, jasnost percepcije, prevzemanje odgovornosti, povezava z duhovnim svetom.



Skozi tretje oko z nami komunicira duhovni svet, vključno z našim višjim jazom. Tukaj ego nima kaj iskati, zato je to center našega notranjega miru, prave modrosti in s tem tudi brezpogojne ljubezni. Skozi srce začutimo njen pretok, skozi tretje oko pa vidimo pravo naravo vsega okoli nas. Da bi okrepili naše videnje, slišnost, občutenje in vedenje se je potrebno znebiti vseh blokad in strahov, ki nam preprečujejo, da bi resnično videli. Mnogo nas je bilo v prejšnjih življenjih preganjanih zaradi darov jasnovidenja in komunikacije z duhovnim svetom, zato se bojimo videti ali slišati.

Tretje oko se odpira s pomočjo meditacije in namena. Če pri tem k sodelovanju povabite še angele... toliko bolje. Vsak dan si vzemite pet do deset minut in na kratko očistite svoje tretje oko s pomočjo nadangelov. Ko boste odprli svoje tretje oko, lahko pričnete zaznavati stvari, ki jim boste sprva težko mentalno verjeli. Naučiti se jim je potrebno zaupati.

http://www.lekarnazaduso.si/za-cakre/tretje-oko1


naslednja čakra

5. Grlena čakra
4. Srčna čakra
3. Sončni pletež
2. Sakralna čakra
1. Korenska čakra