24. 1. 09

ČAKRE in NADANGELI

Vabljeni na delavnico Čakre in nadnageli!

Čakre so energijski vrtinci, povezani s telesnimi žlezami na fizičnem nivoju in z različnimi svetlobnimi telesi na energetskem nivoju. Kadar se energija skozi naša energetska telesa ne pretaka, ampak zastaja, se to pozna na našem mentalnem, čustvenem telesu in posledično se lahko pojavijo težave tudi na fizičnem telesu. Zato je pomembno, da čakre prečistimo, uravnovesimo in tako znova vzpostavimo ravnotežje na vseh nivojih našega bitja.

Kadar svetloba brez ovir napaja naša energijska središča, se počutimo lahkotne in naše življenje teče brez nepotrebnih težav v vseh situacijah in odnosih. Včasih potrebujemo močan energijski curek, da izperemo in premaknemo morebitno zastalo energijo.

Za vas sem pripravila posebno intenzivno triurno delavnico za čiščenje in uravnoteženje čaker z nadangeli. Spoznali bomo lastne čakre in njihovo delovanje, očistili in uravnovesili jih bomo s pomočjo nadangelov in izdelkov Aura-Some. Naučili se boste tehnik čiščenja čaker, ki jih lahko izvajate sami in se spoznali z nadangeli, ki vam pri tem lahko pomagajo.

Delavnica bo v torek 27.1.2009 ob 17h v Studiu Intuicija, Bernekerjeva 23, Ljubljana. Delavnica je energijsko izredno intenzivna. Zaradi omejenega števila mest, so obvezne prijave na manca@zdravljenje-duse.si ali preko telefona 040 888 978 (Manca).