7. 1. 09

Zdravljenje duše skozi meditacijo v januarju in februarju 2009

Vse meditacije potekajo v Studiu Intuicija, Bernekerjeva 23, Ljubljana. Prijave na e-mail manca(a)zdravljenje-duse.si

22.1.2009 ČAKRE IN AURIČNE PLASTI
Ljudje smo večplastna bitja; včasih nas vodijo čustva, drugič razum, tretjič delujemo popolnoma nezavedno. Da bi se lahko spoznali, moramo najprej vedeti kako smo "sestavljeni", prepoznati svoja različna telesa: etersko, čustveno, mentalno, svetlobno… in čakre. Ko prepoznamo svoje energije, lažje sprejemamo tudi duhovno vodstvo, ki z nami komunicira preko naših auričnih plasti.

29.1.2009 MENTALNO TELO – zdravljenje miselnih vzorcev
Naše misli imajo moč kreacije in manifestacije. V vsakdanjem življenju se pogosto istimo s svojimi miselnimi procesi – mislim, torej sem. Ste kdaj opazovali svoje misli? S pomočjo angelov bomo opazovali svoje misli in prečistili svoje mentalno telo.

5.2.2009 TRANSFORMACIJA ČUSTEV
Čustvena inteligenca, zmožnost empatije, "anger management" – novodobni pojmi, ki opisujejo delo z našim čustvenim telesom. Da bi lahko z njim delali, ga je potrebno najprej prepoznati, šele nato se lahko prične čiščenje, zdravljenje in transformacija naših čustev. Angeli brezpogojne Ljubezni so nam pri tem v veliko pomoč.

12.2.2009 BARVE DUŠE
Vsaka duša ima svoje edinstvene lastnosti, ki se izražajo tudi skozi barve. Skozi vibracijo barv lahko prepoznamo sebe, svoje bistvo, lastnosti in poslanstvo. Zaznavanje in prepoznavanje vibracij naše duše skozi barve, pomeni zdravljenje avričnega polja in krepitev povezave z višjimi vibracijami nas samih. Izkusili bomo lastne barve in s pomočjo angelov okrepili zavedanje tega kdo v resnici smo.

19.2.2009 DVIG VIBRACIJE – vstop v peto dimenzijo
Smo v obdobju, ko Zemlja dviga energije in vibracije na nov nivo zavesti. To se sliši v popolnem nasprotju s tem, kar v vsakdanjem življenju slišimo, vidimo in občutimo - še posebej, če spremljamo informativne medije. Vendar se Zemlja na ta način čisti. Danes ni več mogoče potlačiti stvari, ker jih energija dviga na plano. Kako se uskladiti z novimi vibracijami? S pomočjo angelov bomo dvignili vibracijo in dobili napotke, kako jo ohranjati.


26.2.2009 ODNOSI NA ASTRALNEM NIVOJU
V fizični realnosti z ljudmi okoli nas razvijamo odnose, ki so obarvani z našimi miselnimi projekcijami in čustvi. Pri tem velikokrat pozabljamo, da smo večplastna bitja, kar pomeni, da se odnosi razvijajo tudi na energetskih nivojih. Skozi meditacijo nam bodo angeli pomagali, da pogledamo, kakšni so naši odnosi na astralnem nivoju. Kar se dogovorimo na astralnem nivoju z višjim jazom osebe, se prenese tudi na fizični nivo.

Ni komentarjev:

Objavite komentar