25. 3. 09

Prebujanje čaker z nadangeli

Sobota 4.4.2009 ob 10:00 v Studiu relaksacije in oblikovanja, Foersterjeva 10, Novo mesto
Čakre so energijski vrtinci, povezani s telesnimi žlezami na fizičnem nivoju in z različnimi svetlobnimi telesi na energetskem nivoju. Kadar svetloba brez ovir napaja naša energijska središča, se počutimo lahkotne in naše življenje teče brez nepotrebnih težav v vseh situacijah in odnosih. Včasih potrebujemo močan energijski curek, da izperemo in premaknemo morebitno zastalo energijo.
Posebna intenzivna štiriurna delavnica je namenjena prebujanju čaker s pomočjo nadangelov. Spoznali bomo lastne čakre in njihovo delovanje, aktivirali jih bomo s pomočjo nadangelov in izdelkov Aura-SomeTM. Prebudili bomo energijske potenciale, ki jih vsebujejo čakre, spoznali boste tehnike čiščenja čaker, ki jih lahko izvajate sami in se spoznali z nadangeli, ki vam pri tem lahko pomagajo. Delavnica je odličen začetek in osnova za kakršnokoli nadaljnje delo s čakrami.
Delavnica je energijsko izredno intenzivna. Zaradi omejenega števila mest, so obvezne prijave na manca@zdravljenje-duse.si ali preko telefona 040 888 978 (Manca).


Ni komentarjev:

Objavite komentar