21. 01. 13

Nadangel GabrielNadangel Gabriel je prinašalka božjih sporočil. Je angel, ki je Elizabeti in devici Mariji oznanil rojstvo sina s posebnim poslanstvom. Gabriel nosi nežno, ženstveno energijo in zato je zaščitnica spočetja, nosečnic ter mladih mater.  Njeno ime pomeni: Bog je moja moč. Gabriel je angel, ki je Mohamedu prenesel Koran in je zato tudi zaščitnica pisateljev, pesnikov, ter vseh, ki se izražajo s komunikacijo.

Steklenička, ki v Aura-Somi predstavlja tega nadangela je v zgornjem delu magenta, v spodnjem pa zlate barve.  Magenta predstavlja dušno, zlata barva pa inkarnacijsko zvezdo in združitev teh dveh zvezd prinaša božje sporočilo, ki aktivira hologram naše notranje modrosti. Modrosti naše duše.

Skozi nas se prične izražati ljubezen v majhnih stvareh in da bi to brezpogojno ljubezen razumeli, moramo uporabiti našo notranjo modrost. Ta nas vodi po poti namena naše duše. Vsak trenutek, ki ga živimo z ljubeznijo, toplino in sprejemanjem, prinaša možnost prebujenja v našo lastno zlato dobo.