14. 1. 13

Nadangel Mihael




Nadangel Mihael je najmogočnejši nadangel. Njegova energija na kolektivni in individualni ravni zavesti pomaga, da spustimo strahove, razumsko logiko,  da se um preda višjmenu namenu skozi besede: tvoja volja naj se zgodi, ne moja. Gre za veliko spremembo, ki poskrbi, da odpade vse staro in se razkrije nekaj popolnoma novega.

Nadangelske energije so se v sistemu Aura-Soma pričele prizemljevati skozi ekvilibrium olja leta 1995. Nadangeli so prišli, da ponudijo podporo in pomoč energijam Zemlje in nam vsem v tem prehodu v nove energije. Pomagajo nam, da se uravnamo z Višjo voljo, da pogledamo svojo senco  ter jo sprejmemo kot del naše narave dvojnosti in s tem odkrijemo božanski aspekt ter novo zavest človeštva.

Nadangel Mihael je bil prvi, ki je svoje energije predal v obliki ekvilibrium olja v steklenički. Prinaša intenzivnost resnice, ki se razkriva v evoluciji zavedanja. Mihaelova energija stimulira srčno energijo v nas samih in nas s tem poveže z globljimi aspekti, kar nam odkrije naš življenjski namen.

Urnik vodenih meditacij z energijami nadangelov.