23. 6. 16

Angelska števila



Želela bi vas vprašati ali ima kakšen večji in globlji pomen, če me že nekaj dni spremlja angelsko število 3 in 33.
Ali mi lahko poveste, kakšno razlago za števila, ki me nenehno spremljajo, kot so na primer 12.12, 15.15, 16.16, 20.20 itd. To se mi dogaja vsak dan. Kaj mislite o tem.
Letos že skozi celo leto vidim ponavljajoče številke, največkrat na uri in to večkrat na dan, na primer 10:10, kaj to pomeni.
12:12, 14:14, 21:21, 23:23 - te se mi ponavljajo skoraj vsak dan iste in vem, da so to angelska števila in me zanima kaj pomenijo.

To so vprašanja o angelskih številih, ki redno prihajajo na moj mail. Zato sem se odločila, da nekaj več napišem o angelskih številih. Angeli komunicirajo z vami preko sinhronicitet, to je znakov, ki se pojavijo in jih OPAZITE - nosijo pomen za vas in so vam kažipot, ki pravi: na pravi poti si. Številke nosijo v sebi tudi vibracijo in običajno pomenijo naslednje:

0 – neskončni krog, brez začetka in konca. Vse je prisotno, vendar se še ni izrazilo v fizični realnosti. Angeli »pripravljajo teren« in z vami komunicirajo preko notranjih idej, misli in občutkov o tem, kaj bi lahko bilo.
1 – prvi impulz, novi začetki, tisto o čemer ste razmišljali se bo zdaj izrazilo. Prepustite strahove angelom, zaupajte, da so vam bile ideje dane, da se uresničijo. Čas je za prvi korak proti novemu.
2 – sprejemanje, vera v to, da bo vse dobro. Vse ima svoj jin in jang, pomembna je harmonija obojega. Ohranjajte vero in dovolite, da vam angeli pomagajo najti ravnovesje.
3 – kreativnost, povezava z božanskim, mojstrsko število. Energija vnebovzetih mojstrov vas spremlja in podpira.
4 – angelsko število, ki vam sporoča, da vas angeli slišijo in vam pomagajo postaviti do večje stabilnosti ter konkretnih rezultatov v vašem življenju.
5 – premiki, gibanje in spremembe. Povabite angele v proces spremembe, ki se vam dogajajo. Pokličite jih, da vam pomagajo vzpostaviti zaupanje vase, svoje odločitve in neodvisnost.
6 – harmonija, povezovanje in prizemljitev. Angelska vibracija, ki umirja misli, prinaša mir in jasnost, da se osredotočite na tisto, kar je v trenutni situaciji zares pomembno.
7 – resnica, intuicija in priložnosti. Angeli vam sporočajo, da ste na pravi poti, ker sledite svoji intuiciji.
8 – neskončnost, obilje, tok življenja in ravnovesja med dajanjem ter sprejemanje. Angeli vam sporočajo, da boste želi, kar ste dobrega sejali.
9 – Angeli vam sporočajo, da ste v zaključni fazi določenega procesa. Čas je, da zaključite s preteklostjo in začnete delati aktivne korake v novo smer.

Dvojne številke kot so 11, 22, 33, 44 itd. so intenzivnejša energija, trojna števila pa izredno močno sporočilo, da ste v toku sinhronicitet. Preko trojnih in drugih večmestnih enakih števil vam angeli in vnebovzeti mojstri sporočajo, da ste na pravi poti na določenem področju. Potrdijo vam, da imate pravo vibracijo ali vam pomagajo, da se z njo uskladite.

Sama spremljam števila že od srednje šole in skozi vsa ta leta sem ugotovila, da ni nujno vedno poznati pomena konkretnih številk. Veliko bolj pomembno je zavedanje, da vas spominjajo ali usklajujejo z vibracijo vaše angelske narave, vašimi angeli in drugimi dobronamernimi svetlobnimi bitji.